ulsrud

Thomas Ulsrud Foto: WCF

kristin-sander-kina-web

Sander Rølvåg og Kristin Moen Skaslien trivdes på isen i Kina. Foto: WCF / Céline Stucki

Olympic Winter Games PyeongChang 2018

Kristin Moen Skaslien og Magnus Nedregotten Foto: WCF/Richard Gray

Team Minera Skifer tatt ut til ny World Cup-runde:

Sjekk Kristins nye partner!

Kristin Moen Skaslien skifter partner for tredje gang i Curling World Cup i Sverige om en måned.

I første runde av nyskapningen Curling World Cup i Kina i høst måtte bronsevinneren fra OL spille med Sander Rølvåg som partner i mixed double-turneringen.

Da spilte hennes faste makker og samboer Magnus Nedregotten for Team Minera Skifer som kom til finalen i Suzhou i Kina der det ble tap 5-6 for Canada.

I USA nå i desember var det Thomas Ulsrud som forsvarte de norske herrene, og dermed kunne Magnus og Kristin spille sammen. Det endte med seier og dermed er bronsevinnerne fra OL sist vinter kvalifisert for finalen i Curling World Cup i Beijing i april.

30. januar til 3. februar er det klart for tredje runde i Curling World Cup i Jönköping i Sverige. Da stiller Team Minera Skifer igjen opp for Norge – med håp om å sikre seg plass i finalen i Kina. Dermed er Nedregotten opptatt.

Så hvem blir Kristins partner da?

Jo, Steffen Walstad og Team Mineras argeste norske rival – Thomas Ulsrud! Det blir forøvrig Ulsruds debut i mixed double, heter det på hjemmesiden til Curling world cup.

Dermed kan World Curling Federation få en delikat problemstilling – hvis UIsrud og Moen Skaslien skulle gå bort å vinne i Sverige. Uansett er Kristin Moen Skaslien og Magnus Nedregotten kvalifisert til finalen i Beijing.

 

Legg inn kommentar
Legg inn kommentar
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse

Mest delt siste 7 dager

Mest kommentert