Det var massevis av lego for de som ønsket å bygge under Mountain Brick 2018.

Det var massevis av lego for de som ønsket å bygge under Mountain Brick 2018. Foto: Gina Hindseth

Bygger opp mot Mountain Brick 2019:

Inviterer til legolørdag

Lego-forening i Oppdal varmer opp til stort legotreff med byggelørdag i kulturhuset.

Foreningen Mountain Brick i Oppdal inviterer kreative sjeler, små Lego-byggere og store Lego-entusiaster, til lego-workshop på Oppdal Turisthotell lørdag 2. mars og Lego-utstilling i Allsalen, Oppdal kulturhus, søndag 3. mars.

Men allerede førstkommende lørdag inviterer foreningen Mountain Brick til Byggelørdag i Speilsalen i Oppdal kulturhus for å varme opp til det store treffet i mars.

– Folk må gjerne ta med egne legosett, sier Mogens Juul Rasmussen, ildsjel i legoforeningen som arrangerer både byggelørdag og Mountain Brick.

2. og 3.  mars lover legoentusiasten i Mountain Brick både konkurranser, utstilling, byggebord for små og store, samt et stort brukt- og byttemarked.

Mountain Brick 2019 er det første jubileumsarrangementet i forbindelse med Dovrebanens 100-årsjubileum, 17. september 2021.

På årets workshop skal det derfor være idemyldring og planlegging av en større togmiljø som skal stilles ut i Dovrebanens jubileumsår.

Derfor inviteres det til Lego-konkurransen «Bygg et jernbanemiljø». Det skal også konkurreres i «Vis din Lego-samling», bygging av den mest kreative «MOC» – My Own Creation og «Årets nykommer». Det blir også utdelt en publikumspris til den deltaker som publikum gir flest stemmer.

Påmeldingsfrist for deltakelse i workshop, konkurranser, utstilling samt brukt- og byttemarked, er 1. februar 2019.

Legg inn kommentar
Legg inn kommentar
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse

Mest delt siste 7 dager

Mest kommentert