Sammen med lagkameraten Ako Safari skulle Camilla Grøseth sikre fingeravtrykk, DNA-materiale og bilde av «motagenten» Janus i første avsnitt av Den ultimate agent på NRK.

Sammen med lagkameraten Ako Safari skulle Camilla Grøseth sikre fingeravtrykk, DNA-materiale og bilde av «motagenten» Janus i første avsnitt av Den ultimate agent på NRK. Foto: Skjermdump NRK

Premiere for Camilla Grøseth i agent-underholdning på NRK:

Ultimat resultat i første runde

Oppdalingen Camilla Grøseth og hennes lag Buda viste seg som de smarteste agentene til tross for en trøblete start i første runde i NRKs nye storsatsing.

Lørdag kveld var det premiere for NRKs nye underholdnings-satsing «Den ultimate agent», der to lag testes og trenes i agent-øvelser og konkurrerer mot hverandre. En deltager må forlate konkurransen i hvert program og til slutt gjenstår den ultimate agent.

Camilla Grøseth og hennes lag Buda vant første hovedoppdrag og alle de åtte agentene på laget hennes kom seg dermed helskinnet gjennom debuten.

– Jeg syntes det var innmari artig å være med, sa Grøseth til OPP før premieren.

Hun la til at hun grugledet seg til å se første avsnitt som deltagerne fikk en spesialvisning av fredag.

37-åringen fra Oppdal var sentral da lagene «varmet opp» med et oppdrag på en kafé i Ungarns hovedstad Budapest, som er arena for agentserien. Sammen med lagkameraten Ako Safari var oppgaven å sikre fingeravtrykk, DNA-materiale og bilde av «motagenten» Janus, som «jobber for fienden i det ungarske parlamentet».

De lurte med seg et glass, en gaffel og et menykort fra bordet til Janus. Men Camillas partner klabbet det til med ta på både gaffel, glass og menykort med egne fingre og Camilla måtte derfor gå inn nok en gang for å ta med seg nok et glass under jakka fra bordet til Janus.

Det hjalp imidlertid ikke, analysene viste at det ikke var mulig å skille Janus sine fingeravtrykk fra alle andres, og seieren gikk til det konkurrerende laget Pest.

-Du sitter med presset og kjenner at kaffen skalv. Jeg fryktet konsekvensen av å ta glasset, forteller Camilla etterpå og viser frem skjelvende hender.

Pest-laget fikk dermed en fordel i selve hovedoppdraget som skulle løses dagen etter, som de ikke maktet å utnyttet. Laget rotet seg helt bort da en ny agent skulle avdekkes i byens mathall.

Personene som Pest forfulgte viste seg å være utkledde deltagere fra lag Buda som var på samme agent-jakt, og dermed mistet de en av sine agenter etter en avsluttende fluktrute-konkurranse.

Gjennom ti programmer skal deltakerne skygge og bli forfulgt, knekke koder og løse ulike oppgaver. Agentene skal både skyte med skarpt, kjøre tanks og raske biler.

Legg inn kommentar
Legg inn kommentar
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse

Mest delt siste 7 dager

Mest kommentert