Kari Øyre Slind smiler under dette bildet publisert på hennes Instagramkonto under årets Tour de Ski.

Kari Øyre Slind smiler under dette bildet publisert på hennes Instagramkonto under årets Tour de Ski.

Avanserer i sammendraget:

Kari med ny sterk innsats

I tett snøvær gikk Kari Øyre Slind inn til 12. plass i dagens Tour de Ski-etappe.

10 kilometeren i Oberstdorf gikk i tett snøvær som ga vanskelige smøreforhold for mange av de beste. Blant annet de amerikanske og svenske løperne tapte verdifulle sekunder fordi de bommet på smørningen.

Det gjorde ikke de norske, og Ingvild Flugstad Østberg vant fellesstarten etter en spurtduell med russiske Natalja Neprjajeva.

Gjøvik-jenta stakk fram tåen og ble dømt 0,1 sekunder foran den russiske løperen. Anastasija Sedova gikk i mål på tredjeplass, 5,3 sekunder bak Østberg.

Kari Øyre Slind var 59,2 bak Flugstad Østberg i mål, mens storesøster Silje Øyre Slind slet mer og havnet nede på 35. plass, 2.19,3 bak vinneren.

– Jeg tror ikke jeg har hatt så store kladder siden jeg gikk et lokalt renn da jeg var seks år, sier Slind til adressa.no.

Med dagens løp avanserte Kari Øyre Slind til 13. plass sammenlagt, og er 3.26,0 bak ledende Flugstad Østberg. Silje Øyre Slind er på 33. plass, 5.52,9 bak.

Touren fortsetter torsdag med 10 kilometer jaktstart i fristil i Oberstdorf. Deretter blir det to hviledager og transportetappe til Val di Fiemme, hvor det blir 10 kilometer fellesstart i klassisk stil før den avsluttende jaktstarten opp Monsterbakken.

Legg inn kommentar
Legg inn kommentar
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse

Mest delt siste 7 dager

Mest kommentert