Domus Oppdal er det største varehuset i Coop Oppdal som har et førtitall butikker i åtte kommuner i Sør-Trøndelag og Hedmark.

Domus Oppdal er det største varehuset i Coop Oppdal som har et førtitall butikker i åtte kommuner i Sør-Trøndelag og Hedmark. Foto: Morgan Frelsøy

Rekordstort utbytte i 2018:

Betaler ut 13 millioner

Medeierne i Coop Oppdal får i disse dager utbetalt 13 millioner kroner i kjøpeutbytte og bonuser for 2018.

Det er en økning på 0,5 millioner kroner sammenlignet med 2017. I løpet av de siste ti år har Coop Oppdal utbetalt til sammen 150 millioner i kjøpeutbytte og bonuser.

– I Coop er vi stolte over å være annerledes, spesielt når overskuddet skal deles og medeierne får sitt kjøpeutbytte, sier Morten Erik Stulen, administrerende direktør i Coop Oppdal i en pressemelding.

Aldri før har Coop Oppdal hatt flere medeiere og aldri før er det betalt ut et større kjøpeutbytte enn for 2018.

Stulen forteller at samvirkelaget nå har 20 000 medeiere, og at det spesielt er de yngre som har blitt nye medeiere i Coop Oppdal  i 2018.

– Delingsøkonomi er i vinden som aldri før, og treffer spesielt de yngre aldersgruppene. Storparten av våre nye medeiere er under 30 år. De yngre kundene våre er i tillegg til delingsøkonomi, opptatt av samfunnsansvar og tilgangen til sunn og bærekraftig mat. Alt dette får de hos oss, sier Stulen.

Kjøpeutbyttet er nå satt inn på den enkeltes medlemskonto. Medeierne velger selv om de ønsker å ta ut pengene, eller om de vil la pengene forrente seg på konto.

Legg inn kommentar
Legg inn kommentar
Annonse
>
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse

Mest delt siste 7 dager

Mest kommentert