Tore Aasheim er listetopp for Oppdal SV. Her er den daværende Opdalingen-redaktøren utspørrer i en valgsending i 2015 i samarbeid med OPP og NRK.

Tore Aasheim er listetopp for Oppdal SV. Her er den daværende Opdalingen-redaktøren utspørrer i en valgsending i 2015 i samarbeid med OPP og NRK. Foto: Per Ole Aalberg, arkiv

Må ha nytt nominasjonsmøte senere i februar:

SV har bare to kandidater klare

Valgte to kandidater på toppen av partilista mandag, utsetterresten til 25. februar.

På nominasjonsmøtet mandag ble følgende to kandidater valgt inn som første- og andreplass for Oppdal SV i forkant av kommunevalget 2019:

Tore Aasheim
Ingvild Vikan

Til tross for at nominasjonskomiteen hadde klar mer enn de første syv lovpålagte plassene på valglista, valgte nominasjonsmøtet mandag kveld å utsette plasseringen av de øvrige kandidatene til et nytt nominasjonsmøte 25. februar.

– Det er fire år siden sist SV stilte valgliste til et lokalvalg i Oppdal, og vi er opptatt av å stille en så representativ og utfyllende liste som mulig – en liste som speiler en politikk for alle, ikke bare de få. Som vel de fleste har fått med seg skjer det for tiden mye spennende innen politikken i Oppdal, og på tampen av nominasjonsarbeidet har vi fått innspill og spennende forslag som vi gjerne vil følge opp. Det er enda en stund til fristen for innlevering av valglista, vi stresser ikke og vil gjøre en skikkelig jobb, sier førstekandidat Tore Aasheim i en pressemelding.

Nominasjonsmøtet vedtok 1. og 2. plassen fordi man så tidlig som mulig ønsker å være tydelig ovenfor velgerne på hvem som topper lista, og fordi man allerede nå har begynt å jobbe inn mot fylkesårsmøtet, landsmøtet og samlinger for toppkandidatene.

– Vi har satt mål av oss å få inn minst to representanter til kommunestyret, og derfor er det bare å brette opp ermene og komme i gang med arbeidet, kommenterer Tore Aasheim i pressemeldingen.

Før nominasjonsmøtet ble det avholdt årsmøte, der nytt styre ble valgt og programmet for årets valgkamp ble vedtatt.

Nytt styre består av:
Ellinor Larsdotter Svisdal (leder)
Guri Conradi (sekretær)
Gro Grøtte (kasserer)
Brit Eide Fredriksen (styremedlem)

Legg inn kommentar
Legg inn kommentar
Annonse
Annonse
Annonse
>
Annonse
Annonse

Mest delt siste 7 dager

Mest kommentert