Oppdal skisenter prepper bakkene i Vangslia i morgentimene tirsdag, mens Hovden i dag får ligge i ro slik at folk kan nyte pudderkjøring i nysnøen der.

Oppdal skisenter prepper bakkene i Vangslia i morgentimene tirsdag, mens Hovden i dag får ligge i ro slik at folk kan nyte pudderkjøring i nysnøen der. Foto: Oppdal skisenter

Lar Hovden ligge urørt for løssnøkjøring i dag:

Oppdal på snøtoppen

Oppdal fikk betydelige snømengder mandag, skikjørere må benytte sjansen i dag. For nå kommer mildværet.

Det er nå over en meter snø i Storlidalen etter snøfallet mandag. Det falt 15 cm nysnø mandag, og dermed økte snødybden til 105 cm. Dermed er Storlidalen på snøtoppen i Trøndelag.

Snøfallet i går gjør at Oppdal skisenter lar være å tråkke i Hovden tirsdag for å gi pudderkjørerne en trivelig tirsdag. Det er betydelig snøskredfare utenfor oppkjørte løyper, opplyser Oppdal skisenter på sine facebook-sider.

Det vil komme noen snøfiller i Oppdal med nordvesten også i ettermiddag, men allerede i kveld kommer det plussgrader og mildværet de neste dagene vil nok føre til at snøen faller betydelig sammen.

Torsdag er det meldt hele åtte plussgrader, ifølge yr.no sitt langtidsvarsel. Mildværet vil føre til vanskelige kjøreforhold på veiene i fjellregionen.

Legg inn kommentar
Legg inn kommentar
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
>

Mest delt siste 7 dager

Mest kommentert