Michael Mellemseter og Andreas Slipersæter Hårstad vant åpningskampen mot Sveits i junior-VM i Canada. Her i aksjon under VM i Aberdeen i Skottland i fjor.

Michael Mellemseter og Andreas Slipersæter Hårstad vant åpningskampen mot Sveits i junior-VM i Canada. Her i aksjon under VM i Aberdeen i Skottland i fjor. Foto: WCF/Richard Gray

God start for Norge under junior-VM i curling i Canada:

Slo Sveits i åpningkampen

Det norske juniorlandslaget i curling med fire spillere og trener fra Oppdal curlingklubb fotsetter storspillet og vant sin første kamp i VM.

Guttelaget slo Sveits 9-6 i åpningskampen lørdag kveld lokal tid. Mesterskapet foregår i Liverpool på østkysten av Canada.

Juniorlandslaget, som består av oppdalingene Michael Mellemseter, Jørgen Myran, Andreas Slipersæter Hårstad og Ingebrigt Bjørnstad samt skip Magnus Hamre Ramsfjell, har Michaels far, Stein Mellemseter som trener.

I åpningskampen tok de føringen fra start og sikret to poeng i første runde.
Sveits utlignet i andre, men Norge svarte med en trepoenger i tredje runde og hadde dermed godt grep om resten av kampen.

Team Toyota Bilia/Ramsfjell fortsetter dermed sin seiersrekke etter at de sist helg vant senior-NM og sikret VM-billetten for seniorer senere i vinter som også går i Canada.

Jentene starter turneringen mot Kina søndag med et lag som i tillegg til oppdalingene Astri Forbregd og Eirin Mesloe, består laget av Maja Hamre Ramsfjell, Martine Vollan Rønning og Mille Haslev Nordbye. De har Thomas Løvold som trener.

Legg inn kommentar
Legg inn kommentar
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse

Mest delt siste 7 dager

Mest kommentert