Artist Astrid Smedplass(22) utenfor barndomshjemmet i Berkåk. Foto: Henriette Dæhlie/NRK P3

445 billetter av 1200 solgt på to timer til konserten i Rennebuhallen:

Synger på hjemmebane

Rennebu-artisten Astrid S. synger på hjemmebane i Rennebuhallen søndag 10. mars. Hallen ligger 200 meter unna barndomshjemmet til Astrid S!

Konserten blir en alkoholfri familiekonsert, og ble røpet av en stolt artist selv tirsdag kveld:

«I’m doing my first ever concert in my hometown RENNEBU. (…) pretty big deal to me», skriver Astrid S. på sin egen instagramside tirsdag kveld, der artisten røper at hun kommer til å gjennomføre sin aller første konsert i hjembygda 10. mars.

Så legger hun til at dette er stort for henne.

Nyheten hadde allerede 5 000 visninger på hennes egen instagramside bare et kvarter etter publiseringen i ni-tida tirsdag kveld. Onsdag morgen har over 60.000 sett den.

Konserten blir en ettermiddagskonsert ved seks-tiden i Rennebuhallen, og når artisten går over til norsk i sin gladmelding skriver hun at den blir åpen for alle. Hun skal holde én times konsert.

I videoen på Instagram (se under) forteller Astrid S at det er stort for henne å få sin første egne konsert i hjembygda, og røper at det ikke blir aldersgrense på konserten. Alle får komme, ihvertfall de 1200 som sikrer seg billettene som legges ut 09.00 onsdag morgen. Billettene finner man på Astrid S egen internettside.

«Blir kaffe og kake og god stemning. Lover!» Skriver Astrid S. som krydrer meldingen med et dusin utropstegn og røde hjerter.

Forrige uke sa Astrid S til Adresseavisen at hun hadde lyst til å spille konsert i Oppdal eller Rennebu snart.  Det er et diplomatisk ønske når mor er fra Oppdal og far fra Rennebu.

Men da agenten kom med forslag til dato, takket Oppdal kulturhus nei.

De fikk tilbud om konsert 7. eller 10. mars.

Kulturhussjef Inge Lauritzen i Oppdal bekreftet overfor OPP at tilbudet dukket opp i etterkant av Astrid egets utspill.

– En måneds varsel er ikke nok, slik vi driver Kulturhuset, sa Lauritzen og pekte på at de har flere konserter rundt datoen Astrid S hadde ledig.

Det holdt altså med en ukes varsel for Rennebu som kastet seg rundt og fikk bygdas store stjerne hjem til Berkåk på en av datoene Oppdal ble tilbudt.

– En konsert i Oppdal eller Rennebu er ikke noe vi gjør for pengene, men for å møte den fantastiske interessen som vi er utrolig glade over, sa Astrid S sin manager Halvor Marstrander til OPP.

Bak konserten i Rennebu står Berkåk Rock, Frivilligsentralen, Rennebu kommune og Rennebumartnan, og i en pressemelding fra arrangørene heter det at de har fått en gunstig avtale med Astrid S, som lenge har ønsket sin egen konsert i hjembygda.

De peker på at Astrid S. aldri har glemt hvor hun kommer fra, og benytter enhver anledning til å trekke fram hjemplassen Rennebu. Det gjør det ekstra motiverende for oss i Rennebu å få til dette, heter det i pressemeldingen som nå er sendt ut.

Legg inn kommentar
Legg inn kommentar
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
>

Mest delt siste 7 dager

Mest kommentert