Skjermbilde 2019-02-23 kl. 08.40.31

Norges lag takker for kampen etter tapet mot Canada. Foto: Richard Gray, WCF

Skjermbilde 2019-02-23 kl. 08.41.20

Magnus Ramsfjell i aksjon mot Canada. Foto: Richard Gray, WCF

Skjermbilde 2019-02-23 kl. 08.45.46

Michael Mellemseter konstaterer at den gule norske steinen blir for lang og Canada stjeler to poeng i 2. omgang. Foto: WCF

Skjermbilde 2019-02-23 kl. 08.45.48

Magnus Ramsfjell er oppgitt etter missen som kostet to poeng i 2. omgang. Foto: WCF

Norge spiller bronsefinale i junior-VM:

Miss knuste finaledrømmen

– Sorry, min feil. Skip Magnus Ramsfjell visste at det ble tungt etter missen i 2. omgang som ødela semifinalen mot Canada.

Canada tok ledelsen med 2-0 i 1. omgang. Da skip Magnus Ramsfjell skulle redusere til 2-1 i 2. omgang ble dragningen for lang.

– Ikke rør! Ropte Ramsfjell til kosterne Andreas Slipersæter Hårstad og Michael Mellemseter, men det hjalp ikke. Canadierne kostet steinen ut og i stedet for redusering til 1-2 stjal hjemmelaget to poeng og økte til 4-0.

– Jeg har så lyst til å spille bra. Så kommer den feilen der. Nei, sorry altså. Min feil, kunne seerne som fulgte kampen på World Curling Channel på Youtube høre Ramsfjell si etter den uheldige steinen.

0-4 ble for tungt å hente inn. Norge reduserte til 2-4 før Canada økte til 2-6. Deretter kappet det norske laget på fem omganger ned ledelsen til 5-6 før siste omgang. Der holdt hjemmelaget nervene under kontroll i en fullsatt hall, og sikret finalebilletten med 7-5.

Dermed skal Norge ut i bronsefinale lørdag ettermiddag norsk tid, og motstander blir Skottland som overraskende ble slått 10-9 av Sveits i det som ble skottenes aller første tap i junior-VM.

På det norske laget spiller foruten Ramsfjell oppdalingene Andreas Slipersæter Hårstad, Jørgen Myran og Michael Mellemseter, samt Ingebrigt Bjørnstad som er reserve. Laget skal forøvrig senere i vår til senior-VM i curling, også det arrangeres i Canada.

De norske jentene avsluttet forøvrig junior-VM ved å slå USA og sikre laget sin tredje seier og 7. plassen.

 

Legg inn kommentar
Legg inn kommentar
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse

Mest delt siste 7 dager

Mest kommentert