Stephen Brandt-Hansen gjestet Oppdal årlig i flere år gjennom julekonserter med blant andre Anne Sjøbakk.

Stephen Brandt-Hansen gjestet Oppdal årlig i flere år gjennom julekonserter med blant andre Anne Sjøbakk.

Lokker med vårkonsert i kirka:

Oppdalsvenn tilbake

I flere år var han nærmest fast gjest i kulturhuset før jul - nå skal Stephen Brandt-Hansen prise våren.

Konserten «Sanger mot vår» i Oppdal kirke tirsdag 2. april blir en hyllest i Oppdal kirke til melodier fra Abba-komponistene Bjørn Ulväeus og Benny Andersson, Rolf Løvland, Henning Sommerro, Lina Sandell, Puccini og Astrid Lindgren.

Stephen Brandt-Hansen ble kjent for publikum i Trøndelag som Jesus i Jesus Christ Superstar på Trøndelag teater. Trondheim, trøndere og Trøndelag teater har hatt en helt spesiell plass i tenorens hjerte. Her han han fått utvikle egne forestillinger som gitt ham springbrett ut i Europa som skuespiller og hovedrolleinnehaver i en rekke land. Nå sist i Estland, som selveste Phantom i verdens største sceniske produksjon av Lloyd Webbers The Phantom of the Opera.

Mellom de store musikalrollene har Brandt-Hansen skrevet og produsert egne forestillinger for blant annet Stockholm Stadsteater, Oscarteatern, Svenska Riksteatern, Oslo nye og Chat Noir.

I desember i fjor ble han med Rolf Løvland og Secret Garden som solist på en omfattende turne i Kina, og høstet stor jubel og applaus i store kinesiske konserthus.

Nå vender han tilbake til Oppdal, sist han sang i fjellbygda var i 2013.

– Det er jo mange år siden jeg dristet meg å synge i den fineste vinterbyen av de alle, forteller Brandt-Hansen til OPP.

Med seg har han Trond Hustad, også det en velkjent musiker i Trøndelag. Han har i mange år vært en av Stephen Brandt-Hansen faste musikalske samarbeidspartnere.

Legg inn kommentar
Legg inn kommentar
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse

Mest delt siste 7 dager

Mest kommentert