Elisabeth Bettan Andreassen.

Elisabeth Bettan Andreassen.

Elisabeth Andreasson spiller i Kulturhuset i kveld:

Deler skitbra livsfilosofi

Elisabeth Andreassen gleder seg til gjensyn med Oppdal, men får neppe tid til å ta en skitur, selv om hun har lyst.

Forrige helg avsluttet hun «Hver gang vi møtes» på TV2 som denne sesongen har hatt rekordhøye seertall. For duettene i siste program fikk hun høye terningskast blant anmelderne.

– Jeg har med meg litt av repertoaret fra «Hver gang vi møtes» og kjente og kjære sanger fra hele karrieren min. Jeg tror det blir skitbra! skratter Elisabeth Andreassen, som upretensiøst nok har kalt denne turneen: «Jeg er skitbra».

Det er et utsagn som har forfulgt henne helt siden den spede begynnelsen, forteller den folkekjære artisten til Radio E6.

– Uttrykket ble født i 1980 da jeg ble oppdaget. Jeg gikk inn til musikkprodusent Lasse Holm og presenterte meg med denne frasen og fikk synge i showet hans. Dagen etter fikk jeg platekontrakt, humrer Bettan.

I fjor kom biografien om henne med samme tittel.

Deler fra livet

For Bettan er det blitt mer en livsfilosofi enn en frase.

– Jeg sier til andre også at de må finne styrken i seg selv og si til seg selv hver dag hvor bra de er. Det bor noe godt i alle mennesker, og alle bør være litt glad i seg selv.

Andreassen kommer til å dele historier fra et langt artistliv, men også private hendelser mellom låtene som representerer et bredt repertoar.

Legg inn kommentar
Legg inn kommentar
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse

Mest delt siste 7 dager

Mest kommentert