DYKTIG DUO: Ingrid og Einar Lian-Bjørgum i flott duett og samspill på scenen. De utgjør som kjent to tredjedeler av bandet Sol i skuggeskog.

DYKTIG DUO: Ingrid og Einar Lian-Bjørgum i flott duett og samspill på scenen. De utgjør som kjent to tredjedeler av bandet Sol i skuggeskog. Foto: Randi Grete Kalseth-Iversen

Sol i skuggeskog samler gjengen og drar til fjells:

Inntar kapellet i kveld

Sol i Skuggeskog kommer med sine faste familiemedlemmer til Nerskogen kapell lørdag kveld.

Einar Lian-Bjørgum sier til OPP at bandet har spilt på Nerskogen før, på Fagerheim, og at det blir artig å komme dit igjen.

– Vi er blitt invitert av Nerskogen grendelag, og vi tar med oss Knut Sneve på bass, Gjermund Strand på trommer og Øystein Garli Dragseth på tangenter, forteller gitarist Lian-Bjørgum. De øvrige bandmedlemmene er som kjent hans kone Ingrid på vokal og Øyvind Sandum på trekkspill.

– Siden dette er i kapellet, blir det en dempet utgave, med akustisk preg, forteller han. Han lover en rik variasjon musikk fra alle platene bandet har gitt ut.

Bandet har spilt mange konserter i kirker, og trives godt med det.

– Vi liker det innmari godt. Nå er det også en stund siden vi har spilt konserter; vi har vært i studio og spilt inn nytt materiale, som kommer etter hvert.

– Blir det ny plate med Sol i Skuggeskog?

– Vi har ikke riktig bestemt oss for formatet ennå, men det kommer nytt materiale, og så får vi se hva det blir. Vi jobber med det.

 

Legg inn kommentar
Legg inn kommentar
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse

Mest delt siste 7 dager

Mest kommentert