Elias Ishoel leder fortsatt sammenlagt i den amerikanse snocrossserien. Her i aksjon i Deadwood tidligere i vinter.

Elias Ishoel leder fortsatt sammenlagt i den amerikanse snocrossserien. Her i aksjon i Deadwood tidligere i vinter.

På tredjeplass i første av tre avsluttende løp:

Elias beholder ledelsen

Etter nok et solid løp har Elias Ishoel fortsatt sammenlagtledelsen i den amerikanske snocrosserien før de avgjørende heatene.

– Kom på tredjeplass! Fortsatt to dager med løp denne helga, skriver Elias Ishoel på sin facebook-side etter første løp i den avsluttende runden i den amerikanske snocrosserien.

Banen i Lake Geneva i Wisconsin er en av de mer teknisk krevende, den er både lengre og har flere bakker enn mange av de andre banene. Ishoel har tidligere kommentert han liker denne banen veldig godt.

Og det er her det skal avgjøres om oppdalingen som første nordmann kommer til å vinne den amerikanske proffserien i snøscootercross.

Første kvalifisering fredag kveld kommer Ishoel godt ut fra start, og leder opp den første bakken, etter første runde ligger han et godt hestehode foran resten av feltet. Det varer dessverre ikke lenge, for når han er på toppen av bakken er han uheldig og kommer for langt frempå og er av scooteren. Dermed blir han forbikjørt, og klarer ikke å hente seg opp igjen. Ishoel ender på femteplass, én plassering bak sin argeste konkurrent Kody Kamm som er på andreplass sammenlagt.

I fredagens andre kvalifiseringsrunde får Ishoel på nytt en god start, og kommer ut av første sving bak Corin Todd. I tredje runde klarer Ishoel og komme seg på innsiden av Todd, og kjører seg opp til førsteplass, foran Corin Todd og Logan Christian på henholdsvis andre- og tredje plass.

I finaleheatet er det lagt inn en jokerrunde, en lengre sløyfe som må kjøres en gang i løpet av finalen. Her oppstår det et øyeblikk litt forvirring, kommentatorene tror Elias Ishoel har kjørt jokerrunden, men det viser seg at han venter helt til siste mulighet og dermed er Kody Kamm først over mållinjen, foran Adam Renheim og Elias Ishoel på tredjeplass.

Ishoel mister noen poeng til Kamm etter helgas første, men har fortsatt 47 poengs ledelse når det gjenstår to runder.

Legg inn kommentar
Legg inn kommentar
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse

Mest delt siste 7 dager

Mest kommentert