hanne

Oppdalingen Hanne Mjøen la ut dette bildet av seg og Astrid S på sosiale medier fredag ettermiddag. Bildete r fra Party’s Over Tour 2017

Skjermbilde 2019-03-08 kl. 15.54.38

Oppdalingen Hanne Mjøen la ut dette bildet av seg og Astrid S på sosiale medier fredag ettermiddag. Bildete r fra Party’s Over Tour 2017 Foto: Alvin Santos

Spiller i Hamar i kveld, Sogndal i morgen:

Hanne og Astrid S sammen igjen

Hanne Mjøen er med når Astrid S spiller konsert i Sogndal og Hamar.

Det var i forbindelse med disse to konsertene Astrids management tilbød Oppdal Kulturhus at den unge rennbyggen kunne spille enten torsdag 9. mars eller søndag 10. mars. Kulturhuset takket som kjent nei, noe som førte til at flere lag og foreninger i Rennebu gikk sammen om å arrangere konserten søndag.

Når Astrid S spiller sin timeslange konsert er det med lokale artister som oppvarmere, og 1250 mennesker har kjøpt billett!

Mens i kveld er det venninne og artist, oppdalingen Hanne Mjøen, som er oppvarmer for Astrid S. Og skal en dømme fra bildet over, ser det ut som at stemningen mellom de to var god under «Partys Over tour.» 2017.

Arrangør Kenneth Teigen sier til Radio E6 at rennbyggen er klare foran konserten i Rennebuhallen. De forsøker å gjøre logistikken enkel foran arrangementet.

– Vi håper at de som kommer med bil nordfra, skal svinge til venstre når de har passert Shell Berkåk veikro, og parkere ved Rennebu snekkeri.

De som kommer sørfra bes om å svinge vest på FV700, og parkere i området rundt Rema 1000 og Rådhuset.

– Og så håper vi de som bor i nærheten av berkåk, vil spasere, sier Teigen.

Legg inn kommentar
Legg inn kommentar
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse

Mest delt siste 7 dager

Mest kommentert