Andrea Gjønnes skjøt fullt hus og gikk inn til en 9. plass i dagens skiskyttersprint i junior-NM.

Andrea Gjønnes skjøt fullt hus og gikk inn til en 9. plass i dagens skiskyttersprint i junior-NM. Foto: Privat

Andrea Gjønnes på 9. plass i junior-NM:

Klinket til med fullt hus

Andrea Gjønnes fra Oppdal IL kan smykke seg med eksklusivt medlemskap i «nullerklubben» etter dagens skiskyttersprint.

Gjønnes som går i 18-årsklassen har slitt med en del sykdom i vinter, men fikk til en god sprint under junior-NM i skiskyting i Knyken i Orkdal.

Oppdalsjenta gjorde unna sprinten på tiden 18:47,4 som var 1:45,1 bak vinneren Hedda Thoresen Tretteteig Bolstad, Simostranda IL.

Det holdt til en niendeplass i et sterkt felt med 45 startende, der flere av utøverne blant topp ti har deltatt i vinterens junior-VM.

Andrea er ekstra fornøyd med skytingen, forteller far Tore Gjønnes.

– Hun skjøt fullt hus og havner da i den såkalte nullerklubben. De som presterer dette får egen diplom under premieutdelingen i kveld, forteller Gjønnes.

På andreplass kom Andreas klassevenninne ved NTG Lillehammer, Maren Bakken som for øvrig ble juniorverdensmester i Tsjekkia, mens Synne Owren, Vingrom IL kom på tredje.

Andreas klubbvenninne, Tonje Nordheim, også hun i K18-klassen, hadde en tung dag i skisporet og endte på 39. plass med to bom på liggende skyting.

Kristine Hokseng Øien som går i K19-klassen for Oppdal IL var nær ved å ta bronse fredag, men var uheldig med fire bom på standplass i dag og endte på en 11. plass blant 34 startende.

Søndag står stafett på programmet under junior-NM i Knyken.

Legg inn kommentar
Legg inn kommentar
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse

Mest delt siste 7 dager

Mest kommentert