Intersport_MF

Ragna Hindseth Henriksen, Roy Elven, Terje Volden, Terje Aunøyen og Ståle Flotten eier Intersport Oppdal. Sammen spanderer de kake i anledning nyåpningen. Foto: MORGAN FRELSØY

Intersport, kake_MF

Intersport frykter ikke netthandelen:

Feirer stor butikkutvidelse

Eierne av Intersport Oppdal går mot strømmen og åpnet torsdag en mye større butikk på Aunasenteret.

Kundene ble møtt med kake da butikken åpnet dørene torsdag morgen:

– Tidligere hadde vi et butikkareal på 450 kvadratmeter, nå får vi en butikkflate på 700 kvadratmeter, sier Terje Volden, daglig leder av Intersport Oppdal. Han innrømmer at han har sett fram til å kunne slippe kundene inn i det som har blitt en ny sportsbutikk.

Sammen med sine kompanjonger, Ragna Hindseth Henriksen, Roy Elven, Ståle Flotten og Terje Aunøien, er han glad for at de nå har fått en mer oversiktlig og tidsriktig arbeidsplass.

– Intersport har begynt med et nytt konsept. Det følger vi hundre prosent, sier Volden som mener de nå har fått en butikk der det er lettere å finne fram for både kunder og ansatte.

På spørsmål om det i disse netthandeltider ikke er å gå mot strømmen å både utvide butikkarealet og å koste på ny innredning i hele butikken, sier Volden:

– Nei, vi frykter ikke netthandelen. Det at vi ligger i Oppdal gjør dette til en destinasjonsbutikk. Samtidig er vi i en kjede som ser opp og fram, og som er veldig på nå med å bygge ut på de strategiske plassene.

Volden erkjenner at netthandelen har kommet for å bli, men tror publikum fortsatt verdsetter å bli betjent av mennesker som kan sitt fag og som er opptatt av å møte kundenes behov.

 

Legg inn kommentar
Legg inn kommentar
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse

Mest delt siste 7 dager

Mest kommentert