Camilla og Magnar

Verken Camilla Grøseth fra Oppdal eller Magnar Hauge ble Den ultimate agent på NRK 1, men TV-serien førte dem sammen. Foto: NRK/STRIX

Den ultimate agent

Chloé (nummer to f.v) ble Den ultimate agent. Her med Ako, Camilla, Myrthel og Magne i kveldens semifinale.

Camilla Grøseth

En konsentrert Camilla Grøseth i kveldens episode av Den ultimate agent

Tapte konkurransen i NRK-reality:

TV-agentene fant hverandre

Både Camilla Grøseth og Magnar Hauge tapte konkurransen om å bli Den ultimate agent på NRK, men de vant kjærligheten.

Siden januar har agentene lært hvordan de skal ta fingeravtrykk, de har overvåket, stjålet, avlyttet og skygget folk. Som lørdagsunderholdning på NRK 1.

Av 16 opprinnelige deltagere var Camilla Grøseth fra Oppdal en av de fem som gikk til kveldens semifinale. De tre med best resultat gikk til finalen.

Deltagerne fikk fire oppdrag å løse, en avlyttingsoppgave, de skulle fotografere et bank-kort uten å bli oppdaget, plante avlyttingsutstyr og avsløre en samtale, samt skygge en person uten å vekke oppsikt.

Etter å ha kommet litt dårlig ut i de tre første oppgavene, var den siste utfordringen ekstra viktig å løse for Camilla.
– Nå kan jeg ikke blunke før oppgaven er ferdig, sier Camilla. Hun skygger en person som løper gjennom en restaurant, ned i en kjeller og ender ut på gata der den som skygges til slutt stikker av i en drosje rett foran nesa på agenten.

– Dere skulle være diskrete, noen av dere kom nær nok, bemerker programleder Martin Giæver og har nok både Camilla og Myrthel i tankene. Begge ble temmelig nærgående i jakten på den de skygget.
-Jeg var hakk i hæl, sier Camilla i etterkant og må innse at hun sammen med Myrthel ryker ut av semien.

Dermed er det Ako, Chloé og Magnar som får finaleplass, der det til slutt er Chloé som trekker lengste strå og blir Den ultimate agent, kun ett poeng foran Magnar.

Camilla Grøseth og Magnar Hauge fant tonen under TV-innspillingene i Budapest i fjor. Det har nok heller ikke seerne unngått å legge merke til.

– Jeg falt for at han er den første som har geid å se rett gjennom den muren jeg er så god på å sette opp rundt meg, forteller Grøseth til OPP torsdag.
– Jeg kjenner på en utrolig deilig ro sammen med henne, sier Hauge i det samme intervjuet.

De tapte konkurransen om å bli Den ultimate agent, men vant hverandre.

Les hele intervjuet i denne ukens OPP.

Legg inn kommentar
Legg inn kommentar
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse

Mest delt siste 7 dager

Mest kommentert