Marita Måren-Tøndel var mye i svømmehallen i vinter.

Marita Måren-Tøndel var mye i svømmehallen i vinter.

Marita ivrigst i svømmekampanje:

Svømte over fem mil

Marita Måren-Tøndel har svømt over fem mil i løpet av vinteren.

Badeanlegget i Oppdal kulturhus var med på Norges største mosjonskampanje «Svøm langt» nå i vinter, og utfordret oppdalingene til å bruke badeanlegget til mosjon.

Voksne som svømte over 10.000 meter i løpet av kampanjeperioden (5.000 meter for funksjonshemmede), ungdom (14 – 18 år) og barn som svømte 2.500 meter (1.500 meter for funksjonshemmede) var med i trekningen av en tur til Albania eller hotellopphold i Norge.

Dette var 20. gang Oppdals badeanlegg deltok i kampanjen.  I år var det 141 personer som deltok og 83 personer som klarte å fullføre kampanjen.

Den ivrigste av alle Marita Måren-Tøndel  som svømte 50.900 meter på tre måneder. Som belønning får hun fem fribilletter til badeanlegget.

Av alle skulle det trekkes en person som har svømt 10.000 meter eller mer fra hver svømmehall som blir med i trekningen om en ukesreise for to personer til den fantastiske Albania. Den som ble trukket ut fra Oppdal ble Ingrid Øyre. I tillegg får hun fem fribilletter til badeanlegget.

Også blant de under 14 år som har svømt 2.500 meter eller mer skulle det trekkes en person som som blir med i trekningen om en ukestur til Albania, for to voksne og to barn! Den som ble trukket ut i Oppdal ble Eirin Bøe-Brautli. I tillegg får han fem fribilletter til badeanlegget.

Gyda Aukrust er med i trekkingen av svømmebriller og får også fem fribilletter til badeanlegget.

Fem av de som greide 10.000 meter eller mer får også en ekstra fribillett. De heldige er Ingvild Vikan, Marit Aalmen Helså, Aud Storli, Randi S. Aalberg og Håvard Mellem.

 

Legg inn kommentar
Legg inn kommentar
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse

Mest delt siste 7 dager

Mest kommentert