Illustrasjonsfoto

Illustrasjonsfoto Foto: Randi Grete Kalseth Iversen. ARKIV

Rykket ut i utelivs-Oppdal:

ID-falsk, slagsmål og partystøy

Politiet måtte rydde opp i slagsmål og festbråk, mens to personer må regne med etterspill etter å ha forsøkt seg på ID-svindel.

Politiet fikk en travel økt i Oppdal natt til 1. påskedag:

01.00: Ung oppdalsjente i slutten av ten-årene ble avslørt da hun brukte falsk ID på et utested i ett-tida natt til søndag. Forsøket ble avdekket av dørvakten på utestedet da hun forsøkte å komme seg inn på utestedet ved å bruke legitimasjonen til en annen person. Jenta blir anmeldt.

Like etterpå ved samme utested ble en oppdalsmann i slutten av 20-årene tatt med av politiet etter ordensforstyrrelse og kjørt hjem.

02.44: Politiet ble tilkalt etter melding om et slagsmål mellom en person og to vakter ved samme utested. Mannen roet seg ned da politiet kom, og møringen i 30-årene ble bortvist fra stedet.

03.40: Politiet fikk klager på støy fra en festbuss som sto parkert utenfor Oppdalsbanken med musikk på full guffe. Sjåføren etterkom politiets krav om å kjøre ut av sentrum.

02.40: Nytt forsøk på falsk ID fra utested i Oppdal. Denne gangen var det en gutt på 17 år fra Trondheim som ble avslørt, og også han vil bli anmeldt, opplyser operasjonsleder Trond Volden ved Trøndelag politidistrikt til OPP.

 

Legg inn kommentar
Legg inn kommentar
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse

Mest delt siste 7 dager

Mest kommentert