IMG_8267

Steffen Fossum og Halvor Loe kommer jublende til for å gratulere Gunnar Skreen (10) med det Oppdal håpet var seiersmålet. Foto: Per Roar Bekken

IMG_8264

Ingebrigt Håker i et raid på høyrekanten.

IMG_8260

16 år gamle Tor Solvoll reddet Oppdal flere ganger, her er han uredd ut i feltet på corner.

IMG_8252

Narve Skårsmoen i en duell i 1. omgang.

16-årig keeper debuterte for Oppdal:

Drama i seriestarten

Tre poeng glapp i sluttminuttene da Oppdal åpnet mot en av seriefavorittene.

– Jeg trodde jeg ble matchvinner, sier innbytter og midtstopper Gunnar Skreen som tuppet inn 3-2 med tåa sju minutter før slutt.

Da hadde Melhus 2 klart å utligne Oppdals ledelse. To mål av Marius Røhjell hadde gitt Oppdal 2-0 litt mot spillets gang, men gjestene kom tilbake.

Men rett etter deres utligningsmål kom Oppdal på en av sine få besøk i andre omgang. Ballen datt ned foran Gunnar Skreen som hadde tatt seg opp i feltet – og han tuppet den inn.

Da så tre heldige poeng ut til å være i boks i det som ble en forsvarskamp i store perioder for hjemmelaget. Men da alt så ut til å gå mot tre poeng, mente dommer Dagfinn Olaf Hoffstrøm  at Oppdals 16 år gamle keeper Tor Solvoll hadde vært utenfor 16-metersstreken da han tok et utspark – og dømte hands og frispark for Melhus to minutter før slutt. Frisparket satte Melhus i mål.

På tampen av en dramatisk seriestart fikk Oppdal så to eventyrlige muligheter til å score seiersmålet, men Marius Røhjell klarte ikke sette sitt tredje for kvelden.

G16-keeper Tor Solvoll debuterte i mål for A-laget og stoppet flere 100 prosent-sjanser for gjestene, og spilte en meget god kamp i mål. Også ute på banen ble det mye ungt. Elias Skarsheim måtte gå av med skade tidlig i 1. omgang i sitt comeback, og dermed måtte juniorspiller Faruk Mesic steppe inn på laget der han snart fikk selskap av to andre juniorer, Rolf Liabø og Simen Vollan.

Melhus 2 var spillemessig best og trøkket vertene bakover, men Oppdal forsvarte seg godt og var giftige framover, spesielt når Marius Røhjell satte fart. Røhjell ga Oppdal ledelsen etter 32 minutter, før samme mann økte til 2-0 rett etter pause.

Lenge så Oppdal ut til å holde nullen, men etter 64 minutter kom Melhus ned til dødlinja og pasning ut i feltet ble møtt på første stolpe og reduseringen var et faktum.

Spillende trener Erling Ween Bøe innrømmer det var surt at tre poeng glapp i sluttminuttene.

– Ekstremt surt. Det var en artig kamp, men kjipt når det ikke går i vår favør, sier Ween Bøe som var fornøyd med innsatsen i seriestarten.

Melhus 2 utlignet til 2-2 med et skudd som slo inn i en oppdalsspiller og duppet over Solvoll og i mål. Så kom frisparket mot Solvoll som få av publikum skjønte noe av.

– De får to rare mål på slutten, men spillemessig må vi innrømme at uavgjort er greit, selv om jeg ikke føler at de kommer til mange store sjanser, sier Ween Bøe om seriestarten.

 

Legg inn kommentar
Legg inn kommentar
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse

Mest delt siste 7 dager

Mest kommentert