Skottene har sikret seieren og Magnus Nedregotten takker for kampen etter at den skotske steinen er noen centimeter bedre.

Skottene har sikret seieren og Magnus Nedregotten takker for kampen etter at den skotske steinen er noen centimeter bedre. Foto: World Curling Channel

Kristin misfornøyd etter tap i VM-kamp:

– Steinene mine er jo elendige

Etter seks strake seire, kom tapet for det norske VM-paret. Kristin Moen Skaslien var svært misfornøyd etter kampen.

Kristin Moen Skaslien og Magnus Nedregotten hadde gått gjennom VM i mixed double så langt med kun seire, men mot skottene ble det langt tøffere. Skottland ledet 3-0 før Norge våknet, men etter fem omganger sto det 6-2 til skottene.

Da startet det norske paret opphentingen i Sørmarka Arena, og skottene fikk nerver. I 6. omgang lå Norge godt an til storeslem, men en fantastisk skotsk stein slo ut tre norske. Det ble likevel to poeng til Norge, og da det norske paret også stjal ett poeng i både 7. og 8. omgang, måtte det ekstraomgang til på stillingen 6-6.

Der ble Kristins siste dragning bittelitt for løs, og skottene sikret poenget ved å dytte sin egen stein noen centimeter bedre enn den norske.

Etter kampen var ikke det norske paret særlig fornøyd med de fem første omgangene:

– Steinene mine er jo elendige, utbrøt Kristin etter den direktesendte kampen på World Curling Channel.

Med tapet endte Norge på andreplass i gruppa, bak Estland. Også Skottland gikk videre med tredjeplass. Senere i kveld blir det klart hvem som blir Norges motstander i åttendelsfinalen som enten går fredag klokka 09 eller 13.

Legg inn kommentar
Legg inn kommentar
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse

Mest delt siste 7 dager

Mest kommentert