Kari Øyre Slind presenteres av landslagstrenerne Ole Morten Iversen  (t.h.) og Geir Endre Rogn.

Kari Øyre Slind presenteres av landslagstrenerne Ole Morten Iversen (t.h.) og Geir Endre Rogn. Foto: Skjermdump NRK

Forbundet presenterte skilandslagene i dag:

Sjefene har tro på Kari

Kari Øyre Slind fortsetter på kvinnelandslaget i langrenn, og trenerne tror på gjennombruddet for oppdalsjenta.

Landslaget utvides til 12 løpere, og en av de som ble presentert under pressekonferansen mandag var som ventet Kari Øyre Slind.

Hun fikk en god oppkjøring til sesongen for første gangen på flere år, men det store gjennombruddet manglet tross NM-gull i stafett og NM-bronse på 15 km skibytte. Hun ble uttatt til VM, uten å få gå distanser.

Karis trener tror gjennombruddet i verdenscupen kommer:

– Kari har lagt bak seg en stabil og god sesong, og fikk forberedt seg godt til sesongen i motsetning til tidligere år. Det førte til stabilt gode plasseringer og flere topp 10-plasseringer gjennom vinteren. Vi har gått på ventet på den dagen da alt klaffer, det har vi troen på kommer i året og årene som kommer, sa trener Geir Endre Rogn da Kari ble trukket fram under dagens pressekonferanse.

Tre nye løpere har fått plass, det er Ane Appelkvist Stenseth, Anna Svendsen og Tiril Udnes Weng. Kristine Stavås Skistad, som i år har vært en del av juniorlandslaget, fortsetter med juniorene også neste sesong.

Damelandslaget for 2019/2020 består av:

Astrid Uhrenholdt Jacobsen, Therese Johaug, Ingvild Flugstad Østberg, Mari Eide, Heidi Weng, Lotta og Tiril Udnes Weng, Ane Appelkvist Stenseth, Maiken Caspersen Falla, Anna Svendsen, Kari Øyre Slind og Ragnhild Haga.

Kari Øyre Slinds storesøster Silje Øyre Slind var tilknyttet rekruttlandslaget denne sesongen. Det blir offentliggjort senere.

 

kvinnerlag

Kvinnelandslaget ble presentert under en pressekonferanse mandag.

Legg inn kommentar
Legg inn kommentar
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse

Mest delt siste 7 dager

Mest kommentert