To av Norges største mannlige artister til Oppdal:

Nordstoga og Bjella til Oppdal

Det ble trampeklapp og stående applaus for begge sist de gjestet Oppdal – med en måneds mellomrom vender Stein Torleif Bjella og Odd Nordstoga tilbake.

Nesten tre år på dagen etter at han overbeviste stort i kulturhuset, er hallingdølen Stein Torleif Bjella tilbake. Med sine underfundige tekster og skildringer av bygdeoriginaler og outsiderne i grenda, og av kjærlighetssorg og sjalusi.

– Vist dei vil ha meg tilbake kjæm eg sjølsagt, sa Bjella til OPP sist gang. Når han kommer tilbake er det ti år etter gjennombruddet med albumet Heidersmenn og med tekstlinjer som har skrevet seg inn i norsk rockhistorie.

Sist var Bjella kledt i rød speilfløyel dress, med blankpussa sko og fullskjegg  – det er bare å glede seg til runde to fredag 15. november med vonde visu for innegubber.

Fra dalstroka innafor kommer også Odd Nordstoga og han tar likegodt med seg Det norske kammerkorkester til Oppdal for å spre juleglede i kulturhuset lørdag 14. desember.

Julealbumet Nordstoga har utgitt med de har fått overstrømmende kritikker, og det samme fikk turneen i fjor i etterkant av albumet. Dermed blir det ny runde i år, og Nordstoga kommer garantert til å lage julestemning i Oppdal. Han er en god, gammel oppdalsvenn, og var innom kulturhuset både i 2015 og 2018. Da tok han seg god tid til å møte fansen og stille opp på selfier og signering.

Det blir neppe færre i desember.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments