Nytt redaktørskifte i lokalavisa:

Skal lede to aviser

Redaktøren i Trønderbladet på Melhus blir konstituert redaktør i Opdalingen.

Truls Lereggen har sluttet i avisa etter å ha vært konstituert redaktør i Opdalingen siden 1. juni i fjor, da han tok over for Tore Aasheim som da valgte å gå tilbake til Cupido.

Fra 1. mai har styret ansatt Lars Østraat som ny konstituert redaktør i Opdalingen. Han blir den tolvte redaktøren i avisa siden den fikk en lokal konkurrent da OPP ble etablert i 2002.

Østraat er i dag redaktør i Trønderbladet på Melhus, og vil i en periode framover lede begge avisene, skriver Opdalingen .  Styreleder Henning Johansen, som er direktør for lokale mediehus i Polaris Media Midt-Norge, er også avisas daglige leder.

Trønderbladet og Opdalingen er begge heleid av Adresseavisen-gruppen, som igjen er en del av aviskonsernet Polaris.

– Det blir spennende å lede to aviser på en gang. Jeg har tro på at vi skal få til litt «stordriftsfordeler» og dermed jobbe enda mer med selve nyhetsproduksjonen, sier Østraat til avisa. Til OPP opplyser Østraat at planen er å være fire dager i uka i Oppdal.

Samtidig med redaktørskiftet er Fredrik Borchgrevink Lange tilbake i Opdalingen. Borchgrevink Lange jobbet i Opdalingen fram til 2017 da han ble sportsansvarlig i Trønderbladet. Han er ansatt som nyhetsredaktør i Opdalingen.

«Jeg skal fortsette som journalist i Trønderbladet og blir boende på Melhus», skriver Borchgreving Lange på sin egen facebook-side.

 

Legg inn kommentar
Legg inn kommentar
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse

Mest delt siste 7 dager

Mest kommentert