Nora Solem Breili i fint driv for oppdalsjentene.
Nora Solem Breili i fint driv for oppdalsjentene.

Eliteklassen krevende for oppdalslaget:

Oppdal rykket ned

Konkurransen i eliteklassen for herrer ble for tøff for Vollan Oppdal friidrett under Holmenkollstafetten i dag. Men damelaget løp inn til en respektabel 10. plass i den nest sterkeste kvinneklassen.

Ikke uventet var det bergenslaget Gular, som gikk til topps i eliteklassen for herrer i det som betegnes som vårens vakreste eventyr.

Om Holmenkollstafetten skulle resultere i bunnplass for laget fra Oppdal, som stilte i elitegruppa for menn, sørget heldigvis Strindheim for å sikre heder og ære til Trøndelag med andreplassen foran Tjalve.

Totalt stilte 18 lag i eliteklassen for herrer. Laget fra Oppdal besto av Torje Klevmo, Ingebrigt Håker, Petter Døhli, Sigurd Mjøen, Olav Tande Solberg, Noa Abraha, Jakob Meløy, Odne Norland, Gaute Norland, Ånung Viken, Anders Hoel, Arve Husby, Haakon Rolvsjord, Elias Skarsheim og Ivar Skjerve. Laget fullførte på tiden 58:21.

Trener Kjell Arve Husby innrømmer at klubben stilte med et ungt og urutinert lag, med flere som verken har vært med og konkurrert i stafett eller var i toppform.

– De kom litt skjevt i vei. Vi har et veldig ujevnt lag og var uheldig på de første etappene og kom baki.  Men vi har noen som har det inne. Ånung Viken hadde nest beste tid av samtlige på langetappen, sier Husby, som sier to år i eliteklassen får holde for denne gang, ettersom laget nå rykker ned en klasse.

Oppdal var ikke representert i eliteklassen for kvinner, men Vollan Oppdal friidrett stilte med kvinnelag i klassen F7 kvinner, og sikret en 10.plass av 19 lag.

Laget var representert ved Turid Loe, Rakel Bakke, Vilja E. Løvold, Mona Alver Krogen, Inger Mai Loe, Nora Solem Breili, Margrete V. Blokhus, Ida Heggvold, Hanne Loe, Marit Johanne Blokhus, Tove Thun Almlid, Bendicte Wabø, Nora Bakke, Liva Anita Mikkelborg og Kristin Mæhle. Laget løp inn til tiden 1:12:08.

I overkant av 50 000 løpere deltok under årets Holmenkollstafett.

Vennligst Logg inn for å kommentere