Fra torsdag 16. mai økes jackpot-en i radiobingoen, forteller bingo-ansvarlig i Radio E6, Kerstin Bergenwall. Det er endringer i forskriftene til Lotteritilsynet som gjør dette mulig, forteller ansvarlig redaktør i Radio E6, Per Roar Bekken.
Fra torsdag 16. mai økes jackpot-en i radiobingoen, forteller bingo-ansvarlig i Radio E6, Kerstin Bergenwall. Det er endringer i forskriftene til Lotteritilsynet som gjør dette mulig, forteller ansvarlig redaktør i Radio E6, Per Roar Bekken.

Øker bingopremiene og fornyer vignettene:

Nå kan du vinne 100 000!

Radio E6 tar et jackpot-løft og pakker inn sendingene sine med nye kjenningsmelodier.

– Viktig melding, lytt på radio, lyder beskjeden fra bingo-ansvarlig Kerstin Bergenwall i Radio E6.

Fra og med neste torsdag tas det nye grep for å gjøre de populære bingosendingene enda mer attraktive.

– Vi øker jackpot-premien fra 60 000 til 100 000 kroner fra og med 16. mai. Også de andre premiene får et løft, sier Bergenwall.

Bergenwall forteller at interessen for radiobingo har vokst det siste året.

– Trenden er at bingo er på moten igjen, det ser vi ikke minst i de store byene. Vi merker det også i vår region der det har vært en gradvis økning i antall bingospillere.

Like viktig som premiene er den sosiale siden av bingoen, påpeker Bergenwall.

– Det er viktig å ikke møtes bare i sosiale medier. Vi har trofaste lyttere som møtes for å spille bingo ukentlig på Grøseth-kafeen, Grillkroa, på Moatun på Lønset og i Pakkhuset på Vognildsbua. Det er også faste spillere utenfor bygda, på Sunndalsøra, i Rennebu, på Melhus og i Spania.

– I Spania?

– Ja, det er en fast gjeng der også. Radiobingo kan man spille hvor som helst i verden, bare man har tilgang til nettradio, sier Bergenwall.

– Med økte premier blir det vel dyrere å spille?

– Det blir en liten økning på 15 kroner per blokk, men vi holder oss fortsatt under hundrelappen.

Ansvarlig redaktør for Radio E6, Per Roar Bekken forklarer fornyelsen.

– Det var på tide med en økning i bingopremiene nå, det var en stund siden sist, sier Bekken, som selv var en ivrig bingospiller under oppveksten i Folldal.

Han forklarer at en forskriftsendring fra Lotteritilsynet gjør dette mulig og de fleste lokalradioer som driver med bingo har benyttet anledningen til å ta nye grep. Det har også samarbeidspartner Nea Radio gjort.

Redaktøren sier at det også er mer fornyelse på gang.

– Fra og med mandag får du høre de nye kjenningsmelodiene til Radio E6 som er spesialkomponert for oss. Vi håper de faller i smak, sier Bekken.

Vennligst Logg inn for å kommentere