Inger Anne Reinkind fratrer i lederjobben ved Nyvold Installasjon og går inn i ledelsen ved Motorhuset, der 17 ansatte arbeider.

Inger Anne Reinkind fratrer i lederjobben ved Nyvold Installasjon og går inn i ledelsen ved Motorhuset, der 17 ansatte arbeider. Foto: MORGAN FRELSØY

Fortsetter i mannsdominert selskap:

Går til ny lederjobb

Etter seks år i sjefsstolen ved Nyvold Installasjon, har Inger Anne Reinkind (53) takket ja til jobb hos Motorhuset i Oppdal.

– Jeg gleder meg, sier Reinkind og forteller at hun i august tiltrer i jobben som økonomi- og administrasjonsleder ved Motorhuset, tidligere kjent som Storlismia.

I likhet med arbeidsplassen hun har ledet de seks siste årene, kommer hun til en ny mannsdominert arbeidsplass hvor det å bli skitten på fingrene hører med. Som datter til en pensjonert biloppretter og bilverkstedeier, er det på ingen måte fremmed for Reinkind.

– Sånn sett har jeg vært i bransjen før, så nå er jeg vel sikkert kommet i mål, sier hun til OPP.

Reinkind forteller at hun i sin nye jobb skal bistå daglig leder, Terje Vindal, i ledelsen av selskapet, som i 2017 omsatte for 51,4 millioner kroner og hadde et resultat før skatt på 835 000 kroner.

Før hun tiltrådte stillingen hos Nyvold Installasjon for snart seks ås siden, satt Reinkind tilsvarende lenge som daglig leder ved Oppdal Maskinkompani. Hun medgir overfor OPP at hun i perioder kunne oppleve lederrollen som litt ensom. Derfor ser hun fram til å begynne i en stilling hvor hun blir daglig leders makker.

– Å begynne på «Smia» nå og være i et lederteam skal bli utrolig godt.

Legg inn kommentar
Legg inn kommentar
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse

Mest delt siste 7 dager

Mest kommentert