Reformansvarlig hos fylkesmannen i Sør Trøndelag, Alf Petter Tenfjord (t.h.) sammen med ordførerne Kristi Welander (Oppdal) og Ola Øie (Rennebu) fra fusjonsforhandlinigene i 2016.

Reformansvarlig hos fylkesmannen i Sør Trøndelag, Alf Petter Tenfjord (t.h.) sammen med ordførerne Kristi Welander (Oppdal) og Ola Øie (Rennebu) fra fusjonsforhandlinigene i 2016. Foto: Per Ole Aalberg, arkiv

Tenfjord innstilt som rådmann i Midtre Gauldal:

Fusjonshjelper blir rådmann

Torsdag 9. mai skal Midtre Gauldal kommunestyre ansette ny rådmann. Den utvalgte kjenner kommunen godt.

Alf-Peter Tenfjord har nemlig vært sentral i arbeidet i fjellregionen med å hjelpe de som har utredet sammenslåinger med nabokommunene. Alle ble stående for seg selv, også Midtre Gauldal.

– Jeg er klar for å føre Midtre Gauldal kommune inn i fremtiden og ønsker å bidra i dette arbeidet. Innstillingen er jeg glad for, men ønsker ikke å si mer før eventuelt etter kommunestyrets behandling, sier Alf-Petter Tenfjord til Midtre Gauldal kommunes hjemmeside.

Ordføreren på sin side, tror de har funnet rett kandidat.

–Vi har hatt en grundig prosess med ekstern rådgiver, politikere, administrasjon og ansatterepresentanter involvert. Søkermassen har vært god, vi har hatt flere godt kvalifiserte kandidater, og utvalget falt til slutt på Alf-Petter Tenfjord, sier ordfører Sivert Moen. Han understreker imidlertid at det er kommunestyret som ansetter rådmannen.

Alf-Petter Tenfjord er 50 år, oppvokst i Møre og Romsdal, men bor i dag i Trondheim. Han er i dag seksjonsleder for samordningsseksjonen hos Fylkesmannen i Trøndelag. Tenfjord har mangeårig erfaring fra ulike roller i offentlig sektor både fra Samferdselsdepartementet og hos Fylkesmannen. Her har han hatt både rådgiver- og lederstillinger.

Tenfjord har dessuten vært sentral i fusjonsforhandlinger mellom flere kommuner i fylket; blant annet mellom Oppdal og Rennebu.

 

Legg inn kommentar
Legg inn kommentar
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse

Mest delt siste 7 dager

Mest kommentert