snøfall-storlidalen-foto-hallvard-storli

Forrige uke var det nesten 20 grader og tørt på terassen, nå er hagemøblene på Storli gard nedsnødd. Foto: Hallvard Storli

Skjermbilde 2019-05-03 kl. 10.56.11

Webkameraet til vegvesenet på Hjerkinn viser bar E6 på Dovrefjell.

Skjermbilde 2019-05-03 kl. 10.56.28

Webkamera til vegvesenet i Gråura viser bar Rv70.

Skjermbilde 2019-05-03 kl. 10.56.44

Vinterlig langs E6 nord for Oppdal sentrum ifølge webkameraet til vegvesenet klokka elleve fredag.

Skjermbilde 2019-05-03 kl. 10.57.50

Mindre snø på fjellet enn nede i Oppdal viser dette bildet fra Grønbakken som er tatt av vegvesenets webkamera i 11-tida fredag.

Bråstopp på våren – mer snø i vente:

Her kom det 24 cm nysnø!

Vinteren har gjort et kraftig comeback i Oppdal - og det skal snø enda mer fram til søndag.

Etter nattas snøfall har det nå kommet 24 cm nysnø i Storlidalen – på to dager i mai! Etter at målingen ble gjort fredag morgen har det fortsatt å snø i dalen.

Offisiell snødybde ifølge yr.no er nå 33 cm ved værstasjonen på Ångardsvatnet. Dermed har det lagt seg et solid snødekke over hagemøblene på Storli gard der en kunne nyte opp mot 20 grader for bare få dager siden.

De som ventet med dekkskift gjorde trolig et lurt valg, selv om det er snøfritt på hovedveiene har det lagt seg mye snø på sideveier og boligveier.

Ifølge yr.no skal det fortsette å snø utøver fredag kveld og natt, samt store deler av lørdag. Med temperaturer såvidt på plussiden gir det heller ikke voldsomt mye snøsmelting på dagtid.

Det gir utfordringer for fotballsesongen der det skal avvikles en rekke kamper på kunstgresset i helga – banen skal brøytes fredag ettermiddag men fortsetter snøværet må det nok flere runder til i løpet av helga.

 

Legg inn kommentar
Legg inn kommentar
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse

Mest delt siste 7 dager

Mest kommentert