Lars Monsen fant tonen med Tare Teksum under innspillingen av «Ingen grenser» i 2010. Teksum ble en av de mest populære deltagerne etter serien, og ble også kåret til Oppdalsambassadør. De to har møttes flere ganger i Oppdal, her fra et arrangement i Oppdal kulturhus i 2011

Lars Monsen fant tonen med Tare Teksum under innspillingen av «Ingen grenser» i 2010. Teksum ble en av de mest populære deltagerne etter serien, og ble også kåret til Oppdalsambassadør. De to har møttes flere ganger i Oppdal, her fra et arrangement i Oppdal kulturhus i 2011 Foto: Morgan Frelsøy

Har skrevet bok om livet sitt:

Lars Monsen tilbake til Oppdal

Ni år etter at Lars Monsen og Tare Teksum sammen vant Gullruten for serien «Ingen grenser», kommer Monsen tilbake til Oppdal med ny bok.

Og da er det nok duket for et nytt møte mellom de to turkompisene, som reiste Norge på langs sammen sommeren 2010.

Populære Lars Monsen kommer med ny bok til høsten som han har kalt «Mitt liv».  Han vil i denne forbindelse besøke noen få steder rundt omkring i landet der han med filmsnutter, bilder og fortelling vil dele fra innholdet i boken.

17. november kommer han til Oppdal.

Gjennom bilder, film og sterke historier vil publikum bli enda bedre kjent med Monsen.

I dette unike foredraget forteller han ikke bare om om fantastiske opplevelser fra sine utallige ekspedisjoner, men også om mange nær-døden opplevelser og den overnaturlige siden av livet hans, om oppveksten som formet han, om en heroin-avhengig bror og et alkoholforbruk som kunne ført livet i en annen retning.

 

Legg inn kommentar
Legg inn kommentar
>
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse

Mest delt siste 7 dager

Mest kommentert