Maren Skreen Vognild ga seg selv en skikkelig bursdagspresang på 15-årsdagen.

Maren Skreen Vognild ga seg selv en skikkelig bursdagspresang på 15-årsdagen. Foto: Privat

Karriebeste for Maren Skreen Vognild:

Tok NM-sølv på bursdagen

På det som var hennes egen 15-årsdag, tråkket Maren Skreen Vognild knallhardt til på pedalene og sikret sin beste plassering noensinne.

Treningen hun har lagt ned med terrengsykkelen i skogen hjemme i Oppdal, har åpenbart vært vel anvendt tid. For under rundbanerittet i Son lørdag, viste oppdalsjenta allerede kort tid etter starten at hun hadde ambisjoner om å gjøre det bra.

– Alt bare klaffet, forteller Maren Skreen Vognild til OPP.

På spørsmål om hun kan beskrive hvordan NM-rittet forløp, sier 15-åringen at hun til å begynne med la seg litt bak i feltet.

– Men da vi kom inn i terrenget kjørte jeg meg opp og lå som nummer to. Der ble jeg liggende helt til mål, forteller hun om den til sammen 12 kilometer lange distansen hun brukte litt over timen på å fullføre.

NM-rittet i 15-årsklassen ble vunnet av Oda Kristine Aanestad.

Andreplassen er Marens sterkeste prestasjon på terrengsykkel. Og i dag venter nye utfordringer for 15-åringen, som sier til OPP at bena kjennes bra tross hardkjøret i går.

– I dag er det sprint. Da starter vi en og en først, og så blir vi kvalifisert til finalen, sier Maren, som selvfølgelig er ekstra inspirert etter gårdagens sterke plassering mot de beste i klassen.

Legg inn kommentar
Legg inn kommentar
Annonse
>
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse

Mest delt siste 7 dager

Mest kommentert