John og Hege på Lady Dala gleder seg til konsert:

Varmer opp til konsert

Henning Sommerro og John Pål Inderberg er tilbake i Støljære for sjette gang, og Karianna Sommerro er den berømte prikken over i-en i lørdagens konserter.

Konsert på Støljære to helger på rad, og denne gangen med en ny gjenganger. Henning Sommerro og John Pål Inderberg spiller sin sjette og sjuende konsert i Åmotsdalen – for ekteparet som arrangerer konserten elsker musikken deres!

– Vi har ikke andre artister her oppe enn de vi liker selv. Går vi i minus har vi i hvertfall likt opplevelsen, vi må synes det er bra, sier Hege Mellem til OPP.

Erlend Ropstad var hele familiens favoritt, og spilte den aller første konserten. Han var tilbake i Støljære forrige helg.

– Får dere folk hit to helger på rad?

– Det er to helt forskjellige konserter, men vi så at Ropstad ble utsolgt med én gang. Og det er fremdeles bittelitt billetter igjen til begge konsertene med Sommerro. Vi merker at det er langhelg, og at det er konfirmanthelg. Men det er helt greit salg.

– Hva gjør dere etter disse to helgene?

– Da kjører vi på med pizzasalg, vi er fullbooket fram til 25. Juni. Det er kjempeintensivt, hektisk, og praktisk, å ta alt i en smekk.

Pizza blir det også lørdag, på den første konserten.

– Vi håper folk kan komme tidlig, så vi får stekt opp nok til at alle får en smak!

Vennligst Logg inn for å kommentere