Ny storseier for A-laget:

Ny storseier i varmen

A-laget var iskalde foran mål – og scoret sju da Gimse ble slått i 25 graders varme.

Oppdal åpnet sterkt og på ti minutter hadde de scoret fire mål, to hver av Marius Røhjell og Hamdi Belhassen, ga en komfortabel ledelse. Men så skrudde gjestene av på tempoet i sommervarmen.

– Det ble en rar kamp. Vi tok ledelsen 4-0 fort, men så lot vi Gimse komme inn i kampen, forteller Erling Ween Bøe, en av to spillende trenere på laget.

– Vi hadde full kontroll i hele 1. omgang. De var nesten ikke på besøk i feltet vårt, med unntak av straffesparket de scoret på, sier Ween Bøe.

I 25-26 graders varme var det varmt å spille, og oppdalingene hadde en bøtte med vann på sidelinjen som var god å ha utover i kampen.

Gimse reduserte på straffespark før pause, og kampen bølget fram og tilbake.Men medtrener Steffen Fossum avgjorde med scoring på et nydelig frispark og 5-1 sju minutter før full tid. To mål på tampen av Halvor Loe sørget for storseier 7-1.

Oppdal er nummer tre på tabellen, seks poeng bak ledende Melhus 2 som har en kamp mer spilt. Også Tiller 3 er foran Oppdal på tabellen.

Neste motstander er Heimdal 2 hjemme neste fredag før bunnlaget Nidaros 2 er motstander. Før ferien blir det et viktig oppgjør mot Melhus 2, med seier der er Oppdal for alvor med i opprykkskampen.

– Det er vanskelig å forutse lagene vi møter, vi må gå inn i kampene ut fra at det er jevngode lag, sier Ween Bøe.

Vennligst Logg inn for å kommentere