Bård Botten vil ta ned noen av trærne i dette hjørnet av skogen mot fotballbanene og investere i utendørs treningsapparater.

Bård Botten vil ta ned noen av trærne i dette hjørnet av skogen mot fotballbanene og investere i utendørs treningsapparater. Foto: Per Roar Bekken

Treningsparken i sentrum er i boks:

Hyller Botten for innsatsen

Tufteparken er fullfinansiert, og politikerne hyller initiativtakeren.

– Dette er et utrolig bra tiltak, og jeg må berømme Bård Botten som har jobbet hardt for dette, sa Bjørg Marit Sæteren (Sp) da formannskapet tirsdag bevilget 40.000 kroner fra sin post for tilleggsbevilgninger.

Dermed er den såkalte Tufteparken ved Oppdal stadion fullfinansiert. Ideen om en utendørs treningspark for barn og unge, ble lansert av Bård Botten i 2016.

Gjensidigestiftelsen og Oppdalsbanken har allerede støttet satsingen med 150.000 kroner. Parken skal bestå av 10 treningsapparater fordelt på 400 kvadratmeter mellom kunstgressbanen og gressbanen. Trærne i hjørnet mot kunstgressbanen er merket, og arbeidet med parken starter i sommer.

Politikerne roste initiativtakeren:

Bjørg Marit Sæteren (Sp) mente parken ville være fin å bruke for alle som er på kunstgress.

Mange barn kjeder seg til søsken er ferdig med kamp. Nå får de et tilbud, ja kanskje vi bestemødre kan svinge oss i apparatene når vi er på fotballkamp også. Her får vi mye for lite penger, sa Sæteren som minnet kollegene i formannskapet om at Tufteparken lå inne i Sentepartiets valgprogram.

Ingvill Dalseg (H) gledet seg til å se Sæteren svinge seg i Tufteparken.

– Dette er lavterskel og folkehelse. Dette er også en sak som Ungdomsrådet har etterspurt, kommenterte Dalseg.

– Et kjempeanlegg for egenorganisert idrett og vi må ære den som æres bør, kommenterte Trygve Sande (V).

– Dette er det verken valgprogram eller politikere som har fikset. Dette er ferdigfinansiert etter jobbing på egenhånd, sa Sande.

– Vi skal ikke ta noen ære, repliserte Sæteren kvikt.

– Det er Botten, Gjensidigestiftelsen og Oppdalsbanken som skal ha størst ære for dette, understreket Sande.

 

Legg inn kommentar
Legg inn kommentar
>
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse

Mest delt siste 7 dager

Mest kommentert