Malin Kvam er ansatt som ny biblioteksjef i Oppdal.

Malin Kvam er ansatt som ny biblioteksjef i Oppdal. Foto: Arkiv

Nå har hun fått fast jobb:

Her er biblioteksjefen

Det siste året har Malin Kvam vært vikar som biblioteksjef i Oppdal. Nå har hun fått jobben fast.

–  Malin Kvam fikk tilbud om stillingen rett før helga og har takket ja, bekrefter daglig leder i Oppdal kulturhus, Inge Lauritzen overfor OPP.

Kulturhuset lyste i vår ut stillingen etter biblioteksjef etter at Toril Åbotnes Iversen som gikk ut i fødselspermisjon i fjor, og senere har sagt opp sin stilling. Det siste året har Malin Kvam (34) vikariert for Iversen. Fire har søkt på stillingen, inkludert Kvam, bekrefter kulturhussjef Inge Lauritzen.

–  Alle søkerne er godt kvalifiserte, sa Lauritzen til OPP i forrige uke.

– Begge var gode kandidater med tanke på utdanning og yrkeserfaring. Malin hadde fordelen ved at hun er inne i stillingen fra før og har jobbet godt, sier Lauritzen.

De andre søkerne til stillingen var Claus Christian Hansen (57), biblioteksjef i Sunndal, Johanna Gudrun Adalsteinsdottir (51), daglig leder, Sandnes og en mann (31), student fra Oslo som er unntatt offentlighet.

Inge Lauritzen bekrefter at to søkere har vært inne til intervju.

Malin Kvam har, som OPP har skrevet tidligere, en allsidig bakgrunn. Hun har utdanning som bibliotekar og i tillegg et masterstudium innen samfunnsvitenskap. Foruten stillinger som bibliotekar har hun arbeidet med internasjonalt orienterte saker både i Norge og i utlandet, blant annet ved den norske ambassaden i Kuala Lumpur i Malaysia og ved FNs nordiske informasjonskontor i Brüssel.

Den nye biblioteksjefen er bosatt i Trondheim, men pendler til Oppdal og løser også oppgaven med hjemmekontor enkelte dager.

Legg inn kommentar
Legg inn kommentar
Annonse
Annonse
Annonse
>
Annonse
Annonse

Mest delt siste 7 dager

Mest kommentert