Her kommer brukertilgangen på opp.no  20.januar. Vi innfører betalingsløsning.

Sist sett mandag ettermiddag

Leteaksjon i Oppdal

Det pågår tirsdag kveld en stor leteaksjon i Oppdal etter en mann i 40-årene fra Oppdal.

Politiet la ut en kort twittermelding om leteaksjonen i halv tolv-tida tirsdag kveld. Der opplyses det kort om at politiet i samarbeid med frivillige leter etter en mann i 40-årene.

Leteaksjonen hadde da pågått noen timer, og det er blant annet sett letemannskap i skogsområdet i Kåsen øst for Oppdal sentrum som ifølge kilder OPP har vært i kontakt med har oppgitt at de har lett etter en mann.

Tirsdag kveld observerte OPP stor aktivitet utenfor politiets kontorer i Oppdal rådhus der både mannskap fra Oppdal Røde Kors og politiet var samlet for å organisere leteaksjonen.

Avsnittsleder Finn Skårsmoen bekreftet i ti-tiden tirsdag kveld overfor OPP at det var en leteaksjon på gang etter en mann i Oppdal sentrum, men henviste til innsatsleder å informere videre om aksjonen.

Det har ikke lyktes OPP å få kontakt med politiet for mer informasjon rundt leteaksjonen, men til adressa.no sier operasjonsleder Stig-Roger Olsen i Trøndelag politidistrikt at mannen sist ble sett på Kiwi på Sagtunet mandadg ettermiddag klokken 17.30.

Mannen, som er bosatt i Oppdal, ble imidlertid først meldt savnet tirsdag.

Sju ekvipasjer fra Norske redningshunder,én politihund og 15 personer fra Røde Kors er med på letingen sammen med politiet, og det letes ut fra mannens bolig i Oppdal.

Det skal ikke være noen beskrivelse av klærne mannen var iført sist han ble sett, og det vurderes å gå ut med navn og bilde onsdag dersom mannen ikke blir funnet i løpet av de neste timene.

Vennligst Logg inn for å kommentere