Her kommer brukertilgangen på opp.no  20.januar. Vi innfører betalingsløsning.

Leteaksjon avsluttet - politiet fikk tekstmelding:

Savnet mann meldte seg

Oppdalsmannen i 40-årene som det ble igangsatt en større leteaksjon etter i natt, meldte seg for politiet på morgenkvisten onsdag.

Det bekrefter politiets avsnittsleder i Oppdal, Finn Skårsmoen overfor OPP onsdag morgen.

– Vi har mottatt en tekstmelding fra mannen nå på morgenkvisten, sier avsnittsleder Finn Skårsmoen til OPP.

Skårsmoen bekrefter at leteaksjonen dermed ikke vil bli gjenopptatt, men er tilbakeholden med å gi mer informasjon om saken, som skal være helserelatert,  på nåværende tidspunkt.

Hvor oppdalingen i 40-årene befinner seg er etter det OPP forstår også uvisst.

Politiet la ut en kort twittermelding om leteaksjonen i halv tolv-tida tirsdag kveld. Der opplyses det kort om at politiet i samarbeid med frivillige leter etter en mann i 40-årene.

Leteaksjonen hadde da pågått noen timer, og det var blant annet sett letemannskap i skogsområdet i Kåsen øst for Oppdal sentrum som ifølge kilder OPP har vært i kontakt med har oppgitt at de har lett etter en mann.

Operasjonsleder Stig-Roger Olsen i Trøndelag politidistrikt opplyste til adressa no. sent tirsdag kveld at mannen sist ble sett på Kiwi på Sagtunet mandag ettermiddag klokken 17.30.

Mannen, som er bosatt i Oppdal, ble meldt savnet mandag, men leteaksjonen ble først igangsatt tirsdag.

Sju ekvipasjer fra Norske redningshunder, én politihund og 15 personer fra Røde Kors var i natt med på letingen sammen med politiet, og det ble lett ut fra mannens bolig i Oppdal.

Vennligst Logg inn for å kommentere