Kinosjef Morten Haagensen sier det er sannsynlig at live action-versjonen av Løvenes konge blir sommerens største film
Kinosjef Morten Haagensen sier det er sannsynlig at live action-versjonen av Løvenes konge blir sommerens største filmBilde 1 av 2
Spider-Man: Far From Home har bidratt til en gos start på kinosommeren i Oppdal. Her Spiser-Man (Tom Holland) og Mysterio (Jake Gyllenhaal).
Spider-Man: Far From Home har bidratt til en gos start på kinosommeren i Oppdal. Her Spiser-Man (Tom Holland) og Mysterio (Jake Gyllenhaal).Bilde 2 av 2

Ser frem til sommerens største film:

God start på kinosommeren

Kinosjef Morten Haagensen kan forteller om godt besøk de første ukene av kinosommeren.

Årets kinosommer har startet meget bra i Oppdal. Siden 21. juni har det vært 1303 besøkende på kino i Oppdal, og det er bare sommeren i 2015 som har hatt en bedre start de siste 6 årene. Filmene som har slått best an så langt denne sommeren er «Kjæledyrenes hemmelige liv 2» og «Spider-Man: Far From Home».

Kinosjef Morten Haagensen er svært fornøyd etter den gode starten på kinosommeren.

–Strålende. Vi hadde jo tidenes finværsommer i 2018 frisk i minne, men den har vi allerede glemt. Vi har allerede slått fjoråret med 513 besøkende fler i samme periode, fra skoleslutt til søndag 7.juli.  Nå har vi både filmene og været med oss, det vises godt, sier Haagensen i en pressemelding.

Det er sommerens blockbustere som slår til. I tillegg til «Kjæledyrenes hemmelige liv 2» og «Spider-Man: Far From Home» skiller skrekkdukken i «Annabelle Comes Home» seg ut. 237 besøkende har satt seg godt til rette i kinosalene for å bli skremt siden premieren.

–At vi har hatt en så god start er gledelig, men vi ser også frem til det som sannsynligvis blir sommerens største film: «Løvenes konge» som har verdenspremiere i Oppdal 17.juli. Dette er live action-versjonen av den klassiske Disneyfilmen, og det er veldig mange som gleder seg til denne. Vi legger opp til den «Den store Løvenes Konge-dagen» og viser filmen hele fem ganger i løpet av premieredagen. Det vises ulike versjoner av filmen som 2D, 3D, norsk og engelsk tale, samt Atmos-versjonen på kvelden, sier Haagensen.

Det vil også bli dekorasjoner, verksted, ansiktsmaling, rebusløp med mer.

–Det skal vises skikkelig at vi har verdenspremiere på Disneys eventyr, sier Haagensen.

0 Comments
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer