Kinosjef Morten Haagensen sier det er sannsynlig at live action-versjonen av Løvenes konge blir sommerens største film
Kinosjef Morten Haagensen sier det er sannsynlig at live action-versjonen av Løvenes konge blir sommerens største filmBilde 1 av 2
Spider-Man: Far From Home har bidratt til en gos start på kinosommeren i Oppdal. Her Spiser-Man (Tom Holland) og Mysterio (Jake Gyllenhaal).
Spider-Man: Far From Home har bidratt til en gos start på kinosommeren i Oppdal. Her Spiser-Man (Tom Holland) og Mysterio (Jake Gyllenhaal).Bilde 2 av 2

Ser frem til sommerens største film:

God start på kinosommeren

Kinosjef Morten Haagensen kan forteller om godt besøk de første ukene av kinosommeren.

Årets kinosommer har startet meget bra i Oppdal. Siden 21. juni har det vært 1303 besøkende på kino i Oppdal, og det er bare sommeren i 2015 som har hatt en bedre start de siste 6 årene. Filmene som har slått best an så langt denne sommeren er «Kjæledyrenes hemmelige liv 2» og «Spider-Man: Far From Home».

Kinosjef Morten Haagensen er svært fornøyd etter den gode starten på kinosommeren.

–Strålende. Vi hadde jo tidenes finværsommer i 2018 frisk i minne, men den har vi allerede glemt. Vi har allerede slått fjoråret med 513 besøkende fler i samme periode, fra skoleslutt til søndag 7.juli.  Nå har vi både filmene og været med oss, det vises godt, sier Haagensen i en pressemelding.

Det er sommerens blockbustere som slår til. I tillegg til «Kjæledyrenes hemmelige liv 2» og «Spider-Man: Far From Home» skiller skrekkdukken i «Annabelle Comes Home» seg ut. 237 besøkende har satt seg godt til rette i kinosalene for å bli skremt siden premieren.

–At vi har hatt en så god start er gledelig, men vi ser også frem til det som sannsynligvis blir sommerens største film: «Løvenes konge» som har verdenspremiere i Oppdal 17.juli. Dette er live action-versjonen av den klassiske Disneyfilmen, og det er veldig mange som gleder seg til denne. Vi legger opp til den «Den store Løvenes Konge-dagen» og viser filmen hele fem ganger i løpet av premieredagen. Det vises ulike versjoner av filmen som 2D, 3D, norsk og engelsk tale, samt Atmos-versjonen på kvelden, sier Haagensen.

Det vil også bli dekorasjoner, verksted, ansiktsmaling, rebusløp med mer.

–Det skal vises skikkelig at vi har verdenspremiere på Disneys eventyr, sier Haagensen.

Vennligst Logg inn for å kommentere