Høyre-duo om pengebruken i Gjevilvassdal-saken:

Stopp galskapen i Gjevilvassdalen

Vil velgerne gi oss mandat til å stoppe galskapen og pengebruken i striden om skiløype i Gjevilvassdalen, skriver Høyre-toppene Thorvald Storli og Olav Martin Mellemsæter.

Skiløypa i Gjevilvassdalen!

I disse dager,  og i 14 dager har kommunen med knappest mulig flertall i kommunestyret sugerør i din og min lommebok!   Før denne rettsforhandling, har kommunen brukt 2 mill. i flg. Ane Hoel.  Nå ruller det på 100 til 150.000 pr. dag.  Denne runde i retten vil koste kommunen svimlende 4-6 millioner kroner ++.  Dette bare for: OM DET SKAL VÆRE GRESS ELLER GRUS UNDER LØYPA?!

Det er sakens kjerne, og vil avsløre seg godt synlig ved befaringer i disse dager.  Alternativ trase vil fremstå som å ligge svært godt til rette!  Skulle ekspropriasjon nå frem, vil flere titalls millioner komme i tillegg.

Da er den store spenningen ved valget:  Vil velgerne gi oss mandat til å stoppe galskapen?!  Å kaste bort 8 millioner på ingenting burde være nok!!  Fornuftigere prosjekter å bruke penger på i kommunen står i kø!!   Godt valg!

Thorvald Storli og Olav Martin Mellemsæter

 ( listekandidater Oppdal Høyre)

Vennligst Logg inn for å kommentere
10 Kommentartråd
0 Svar
0 Følgere
 
Kommentar med flest reaksjoner
Mest populære kommentartråd
6 Kommentarforfattere
Oddvar Magne SkjørstadmoAsbjørn DypbuktLars VognildStåle Steel NyseterArne Dørum Siste kommentarforfattere
nyeste eldste mest reagert på
Haakon Nordseth
Gjest
Haakon Nordseth

Da var den første reven røyket ut av hiet ! Høyre som parti kommer ikke til å legge to pinner i kors for å berge Gjevilvassdalen – da er det klart ! Først Thorvald Storli og Olav M Mellemsæter – noen faktaoppdateringer. Flertallet av grunneierene ønsker skiløype på ubrøytet vei, slik det har vært i 40 år. Det er mindretallet av grunneierene som har dratt i gang sirkuset , og med det skjønnsrettsaken med sluttregninga. Ikke rett baker for smed ! Flertallet vil faktisk fortsette å gi bort skiløypa. Ta en alvorsprat med mindretallet istedenfor å legge flertallet på skafottet.… Les mer »

Arne Dørum
Gjest
Arne Dørum

Innlegget til de to karan i Høyre gjør det enklere å velge hva man skal stemme på i kommunevalget. Stå på Haakon!

Ståle Steel Nyseter
Gjest
Ståle Steel Nyseter

Det samme mener jeg, stå på høyre.

Oddvar Magne Skjørstadmo
Gjest
Oddvar Magne Skjørstadmo

Å skaffe seg stemmer til kommunevalget basert på uenigheten i Gjevilvassdalen, det synes jeg må være å tøye strikken vel langt.( husk; strikken kan ryke, og da slår den tilbake, hardt.)

Lars Vognild
Gjest
Lars Vognild

Oddvar Magne: den må du utdype litt nærmere! Det er vel dette som er politikk? Noen er for løype på veien, andre ikke. Jeg synes det er greit å vite hvilke partier som er for og imot.

Oddvar Magne Skjørstadmo
Gjest
Oddvar Magne Skjørstadmo

Hei Lars, de som blir valgt inn i kommunestyret får vel drive med den politikken de synes er viktigst. Men for meg blir det helt galt å bruke skattebetalernes penger på en mangeårig betent konflikt i Gjevillvassdalen, og å fiske stemmer ved valg for å få en plass i kommunestyret med bakgrunn i konflikten. Jeg tror kommunestyret har viktigere oppgaver. Spesielt når det står fram noen gårdbrukere som er villig til å avstå grunn til ei alternativ løype. Problemet med veien vil da være borte. Da får vei være vei, om den er brøyta eller ikke. og det vil da… Les mer »

Lars Vognild
Gjest
Lars Vognild

Nettopp, Oddvar! Da får du stemme på et parti som er imot skiløype på veien, og som deler ditt syn!

Oddvar Magne Skjørstadmo
Gjest
Oddvar Magne Skjørstadmo

Jeg er nå vel mest opptatt av at det en gang må bli slutt på uenigheten rundt denne konflikten i Gjevillvassdalen. Og eneste muligheten for å få det til, er å få skiløypa bort fra veien og ut i den fine naturen som Gjevillvassdalen byr på. Og så vil jeg nok engang si det at, når representanter for politiske parti skal spille på følelsene til folk rundt denne konflikten, for å kapre stemmer, for å komme inn i kommunestryret, så grenser vel det opp til en frekkhet som vi kanskje da må tåle i dagens samfunn, men som må tåles… Les mer »

Asbjørn Dypbukt
Gjest
Asbjørn Dypbukt

Ser at det er hovedsakelig to begrunnelser brøytetilhengerne flagger for å brøyte Gjevillvassveien (Noen har sikkert en skjult agenda også). For det første menes det at alternative traseer er like gode med bla. skiløype i brøytet veg fra Osen!!!! – Et vanvittig senario. Det andre de fokuserer på er kostnadene for Oppdal kommune ved en ekspropriasjon. Men det finnes også et annet regnestykke. Tenk på de millionene turister og hyttefolk legger igjen på Oppdal, mye på grunn av skiløypene. Vi påfører ikke kommunen kostnader i form av barnehager, skoler og sykehjemsplasser. Kanskje er tur på legevakta hvis vi skader oss… Les mer »

Oddvar Magne Skjørstadmo
Gjest
Oddvar Magne Skjørstadmo

Asbjørn Dypbukt, ettersom kommentaren din kanskje referer til noe fra mine kommentarer, så vil jeg si det at jeg har ikke sagt at det skal være skiløype etter brøytet vei, men at det kan gå an å gå der med eller uten ski. Og så vil jeg si det at de kommentarene jeg skriver gjør jeg ut fra egen mening og eget syn, og har ingenting med noen av de berørte parter i Gjevillvassdalen å gjøre. Etter mange år med uenighet, så synes jeg det er viktigere å finne løsninger som alle kan leve med, og det er å ikke… Les mer »