Skytterkonge Tor Gaute Jøingsli sammen med kjæreste og samboer Anita Jære fra Rennebu etter fjorårets LS. Bak står søstrene Anne Mari og Tove Johanne Jøngsli.

Skytterkonge Tor Gaute Jøingsli sammen med kjæreste og samboer Anita Jære fra Rennebu etter fjorårets LS. Bak står søstrene Anne Mari og Tove Johanne Jøngsli. Foto: Trond Jære, arkiv

Møter samboeren i den prestisjefylte konkurransen:

Anita til Kongelaget

Anita Jære gjorde det store og tok seg til Kongelaget etter en solid avslutning på den innledende skytingen.

Anita Jære fra Rennebu skytterlag er en av de 15 skytterne som skal i aksjon i Kongelaget under årets Landsskytterstevne i Evje. Jære kvalifiserte seg til Kongelaget etter å ha skutt 245 poeng og 12 innertiere under den innledende skyting. I Kongelaget møter hun kjæreste og samboer Tor Gaute Jøingsli som skal prøve å forsvare fjorårets kongetittel.

Jære forteller til Sommerradioen i Radio E6 onsdag at hun er fornøyd med prestasjonen sin så langt i LS.

– Det gikk bra under kvalifiseringen. Jeg fikk en litt dårlig start på skytingen i går, men greide å hente meg inn igjen mot slutten og fikk en god poengsum, sier Jære.

Halv åtte onsdag kveld går Kongelaget av stabelen, Jære forteller at hun er litt spent før kveldens konkurranse.

– Jeg var litt spent under den innledende skyting tirsdag, men det var ikke de største nervene. Når man starter på stående skyting blir det blitt mer spennende, der er det mye som kan skje, forhåpentligvis greier jeg å holde nervene i sjakk også onsdag, sier hun.

Et par skiver bortenfor Jære skal kjæresten Tor Gaute Jøingsli skyte for å forsvare fjorårsseieren i Kongelaget, som vises på TV.

– Det blir veldig artig å skyte i samme lag, ekstra spennende er det jo at konkurransen vises på TV, sier Jære.

Hun tror ikke samboeren vil få de store nervene under konkurransen onsdag.

– Han er vant til det her, så han vil nok takle det godt, sier Jære.

Tiden før Kongelaget i kveld skal de bruke på å slappe av, uteaktiviteter og ha det artig før alvoret braker løs onsdag kveld.

Kongelaget vises på NRK1 fra klokken 19.30.   

Legg inn kommentar
Legg inn kommentar
Annonse
Annonse
Annonse
>
Annonse
Annonse

Mest delt siste 7 dager

Mest kommentert