Jan-Tore Saltnes (f.v), Sveinung Hølmebakk og Roar Harr i Nordic Tenors lover humor og musikk i Oppdal kulturhus lørdag.
Jan-Tore Saltnes (f.v), Sveinung Hølmebakk og Roar Harr i Nordic Tenors lover humor og musikk i Oppdal kulturhus lørdag.

Tredje Oppdalsbesøk på fem år:

Tenorene hyller musikken

Lørdag kommer Nordic Tenors på sitt tredje oppdalsbesøk på fem år, denne gangen med forestillingen Viva La Musica, med humor og musikk i skjønn forening.

– Det er en hyllest til musikken der vi byr på alt fra opera, arier og svulstige ballader til jodling og låter av Elvis og Jahn Teigen, sier Jan-Tore Saltnes til Radio E6.

Noe er også nyskrevet, blant annet tittelsporet. Også mannen bak Gabriellas sång, Stefan Nilsson, har spesialskrevet en låt til trioen.

Tenorene, som i tillegg til Saltnes består av Sveinung Hølmebakk og Roar Haarr, har sammen med sin pianist Øystein Lund Olafsen turnert i ett år med repertoaret og har i følge Saltnes fått god mottakelse i publikum.

Selv om repertoaret til tider er nokså seriøst og klassisk-stivt, legger tenorene vekt på å krydre konserten med humor.

– Responsen har vært veldig god. Vi liker å kombinere den klassiske musikken med folkelighet og glimt i øyet. Folk kan være sikre på at de får seg en latter, lover Saltnes. Som husker godt forrige besøk i Oppdal vinteren 2016.

Da holdt trioen på å komme for sent til sin egen forestilling på grunn av et bassengbesøk.

Les historien i ukens utgave av OPP!

Vennligst Logg inn for å kommentere