Andrea Gjønnes på start i Steinkjer.
Andrea Gjønnes på start i Steinkjer.

Oppdalskvartett i NM i rulleskiskyting:

Opptur for Andrea i fellesstarten

Andrea Gjønnes gjorde det best av oppdalskvartetten under helgas NM i rulleskiskyting der to oppdalinger for første gang debuterte med børsa på ryggen.

Det meste av norgeseliten med Johannes Thingnes Bø og Marte Olsbu Røiseland i spissen stilte til start i Steinkjer. Oppdal IL stilte med fire løpere på helgens sprint og fellesstart; Hallvard Killingberg, Nora Flotten Volden, Tonje Nordheim og Andrea Gjønnes.

Hallvard og Nora er første års junior og stilte dermed for første gang til start med børsa på ryggen i henholdsvis klasse M17 og K17. I aldersbestemte klasser i skiskyting venter børsa på standplass.

Lørdag stod sprint på programmet i grått og vått høstvær i Steinkjer. Vanskelig vind gjorde at det ble en forholdsvis tung dag for oppdalsløperne. Her ble Hallvard nummer 27, Nora nummer 22,  Andrea tok en 16. plass, mens Tonje ble nummer 21 i K19.

Søndag var det fellesstart og her fikk Andrea er real opptur med 16 av 20 treff og en god 10.plass. Tonje ble nr 19, mens Nora og Hallvard tok henholdsvis en 20. og 22. plass.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments