Kari Dørum er gjennom og lader kanonen.
Kari Dørum er gjennom og lader kanonen.

Kollapset etter opprykkssplass før ferien:

Avsluttet høsten med seier

Oppdal tok ferie på 2. plass, men etter sommerferien gikk det meste galt for damelaget som først i høstsesongens siste kamp tok den første seieren.

– Det var deilig med tre poeng. Vi spilte ikke opp mot vår beste, men fikk til noen bra angrep, sier kaptein Marte Skarsheim til OPP etter at Alvdal ble slått 2-1 på kunstgresset i Oppdal  torsdag kveld.

I en jevn og tett match tok Oppdal føringen midtveis i 1. omgang da Kari Dørum kom gjennom etter fint spill og scoret sikkert.

Høstens formlag Alvdal utlignet etter pause, men mot slutten ladet Mirja Renander kanonen og satte inn seiersmålet med en fin dupper fra 16-meteren som gikk over keeper og i mål.

– Det var herlig med seier i den siste kampen slik at vi ihvertfall avsluttet sesongen med stil, sier Skarsheim.

Oppdal tok sommerferie på 2. plass foran Røros. Nå er Oppdal ferdigspilt og er 11 poeng bak Røros på 2. plass som har én kamp igjen.  Hvis Tynset 2 ikke ønsker å rykke opp er det Røros som tar turen opp i 3.divisjon.

Slik forklarer Skarsheim kollapsen:

– Det har vært en tung høstsesong, og vi har slitt med lite folk på trening. Noen av spillerne har flytta ut av bygda og treningsoppmøtet har vært dårlig, innrømmer kapteinen.  Faktisk klarte ikke Oppdal å stille lag til bortekampen mot opprykksrival Røros og mistet dermed tre poeng uten å spille.

Selv er veteranen og kapteinen usikker på om hun vil fortsette.

– Jeg er i tenkeboksen, men får vi ei bra spillergruppe neste år og laget vil ha meg med, stiller jeg opp. Men det må være litt mer seriøst enn i høst, understreker Skarsheim. Hun håper også at trener Paul Arne Nøstberg blir med videre.

– Han er en kjempetrener, som jeg håper fortsetter,  sier Skarsheim.

Hun mener damelaget må få til et samarbeid med de eldste jentene på aldersbestemte oppdalslag.

– Vi må ha en større stall, og få mer kamp om plassene, sier kapteinen.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments