Her kommer brukertilgangen på opp.no  20.januar. Vi innfører betalingsløsning.

Mustapha Nafi Al-Falah, Halvor Loe, Lars Arvid Andersson, Erling Ween Bøe, Steffen Fossum og Knut Ola Dørum scoret målene for hjemmelaget.
Mustapha Nafi Al-Falah, Halvor Loe, Lars Arvid Andersson, Erling Ween Bøe, Steffen Fossum og Knut Ola Dørum scoret målene for hjemmelaget.

Midtstopperen scoret to - og husker ikke sist det skjedde:

Overrasket tomålsscorer

Erling Ween Bøe husker ikke sist han scoret to mål i samme kamp.

Midtstopperen fikk to sjanser fra straffemerket i årets siste hjemmekamp – og satte begge. På nøyaktig samme sted oppe i hjørnet.

– Clouet er å bestemme seg på forhånd – og sette den i krysset, smiler Ween Bøe som tror det minst må være 15 år siden sist han scoret to i en og samme kamp.

Oppdal lot Gimse starte scoringsshowet, men utover i kampen overtok hjemmelaget fullstendig og burde hatt tosifret.  Gjestene fikk et trøstemål, men til slutt sto det 8-2 til hjemmelaget.

– Det er artig å avslutte med en del mål, sier Ween Bøe som var en av seks ulike målscorere.

Selv om punktum på hjemmebane var solid og flott – har det kun vært en middels sesong for A-laget som jaktet opprykk. Det glapp tidlig, til det var Melhus 2 for godt. Det ender uansett utfall i siste kamp mot Heimdal 2 med en 3. plass. En ny sesong i 6. divisjon venter Oppdal.

– Det har gått opp og ned, vi har hatt noen gode kamper, men også møtt lag som er bedre enn oss, sier Ween Bøe som har trent laget sammen med Steffen Fossum.

To lag trakk seg underveis, og dermed ble det bare sju lag igjen i serien som er rekordtidlig ferdig.

– Vi avslutter 27. september, det må være tidenes korteste høstsesong. Men det er greit å avslutte uten snø på banen ihvertfall!

Vennligst Logg inn for å kommentere