Opprykket glapp også for herrene:

Solid punktum av A-laget

Oppdal må forberede seg for nok en sesong i 6. divisjon, men avsluttet 2019-sesongen med stil mot Heimdal 2 fredag kveld.

Før kampen var det verken spenning om tabellplassering eller opprykk. Oppdal ville uansett bli nummer tre bak Melhus 2 og Tiller 3, samme hvordan det gikk mot Heimdal 2.

Oppdal var klart best i bortemøtet.

– Vi spilte ganske kontrollert, spesielt i 1. omgang. Vi hadde mye ball og tredde fint gjennom midtbanen,  men det skortet litt foran mål, sier spillende trener Erling Ween Bøe til OPP.

Det sto 0-0 til pause, men etter pause løsnet det foran mål. Først stakk Andreas Holger Strand gjennom før Mustafa Nafi Al-Falah kom gjennom etter en kontring og nettet sikkert alene med keeper. Morten Engvoll avsluttet med en perle på halv volley rett i krysset fra 16- meteren.

3-0 var et solid punktum på en sesong som ikke ble like bra som Oppdal håpet. De må derfor ta en ny sesong i 6. divisjon, to nivåer under erkerival Rennebu som beholder sin plass i 4. divisjon. Som damelaget blir det derfor nok en sesong på laveste nivå i fotballen i Trøndelag.

Sesongavslutning i september er uvanlig tidlig, som skyldes at to av lagene i avdelingen trakk seg etter at serien hadde startet.

– En fin avslutning på sesongen, og artig å holde nullen for oss i bakerste ledd, sier midtstopper Ween Bøe.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments