Steffen Fossum før kampen i går med medtrener Erling Ween Bøe og midtstopperkollega Rolf Liabø. Fossum puttet senere en av ballene i mål for Oppdals A-lag.
Steffen Fossum før kampen i går med medtrener Erling Ween Bøe og midtstopperkollega Rolf Liabø. Fossum puttet senere en av ballene i mål for Oppdals A-lag.

Oppdal burde slått topplag:

Vikarspissen scoret for Oppdal

Oppdal hadde ett av topplagene i divisjonen på gaffelen – men klarte ikke sette sjansene.

I fraværet av storscorer Marius Røhjell og andre spissalternativ, måtte kaptein Steffen Fossum spille spiss i oppgjøret mot Tiller 3.

Trondheimslaget slo Oppdal 6-4 i vårkampen, men på hjemmebane var det Oppdal som tok initiativet. Oppdal kom til flere sjanser og det var ikke ufortjent da Hamdi Belhassen etter et drøyt kvarter spilte fram Steffen Fossum som scoret sikkert.  Oppdal skulle og burde økt ledelsen, men også bortelaget hadde sine sjanser. Men superveteran Roger Vollan i mål (49 år!) tok alt som kom.

Men etter et kvarter av andre omgang gikk det galt, bortelagets raske ving stakk gjennom på et bakromsløp og scoret sikkert. Like etter kunne samme mann økt til 2-1, men da reddet Vollan.

Oppdal tok over mot slutten og hadde flere store sjanser uten å sette den avgjørende scoringen i kampen som dermed endte 1-1.

– Vi skulle hatt tre poeng i dag, men vi setter ikke sjansene, sier spillende trener Erling Ween Bøe som var fornøyd med at nok en juniordebutant gjorde sine saker svært bra.

Markus Solem kom inn på venstrebacken i 2. omgang, og leverte en solid debut, mens Ween Bøes makker i midtforsvaret, junioren Rolf Liabø, spilte sin tredje kamp på tre dager uten at det så ut til å plage ham.

Oppdals A-lag har mistet en rekke spillere til høstsesongen som følge av skader, flytting og arbeid utenfor Oppdal.

Muligheten til opprykk er dessverre ute, og Oppdal må belage seg på nok et år i fotballens nederste divisjon i Trøndelag.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments