Ny «Husker du»-kveld på Berghallen:

Populær kulturkveld på Berghallen

Erik Håker er hovedattraksjon når Berghallens venner arrangerer «Husker du»-kveld fredag.

Harald Vognild forteller at det blir et variert program på «Husker du»-kvelden, som er blitt et populært tiltak i Berghallen.

– Det begynte egentlig bare som litt løst snakk, jeg og «han Svein oppi haua» (Svein Ashaug Dørum, red.anm) begynte å lure på om vi ikke kunne få til en programpost med litt eldre innslag, sier Vognild.

De visste at Berghallen som nesten stod tom, trengte å fylles med innhold.

– Det er nå tre år siden vi startet opp, først startet vi med fire ganger for året, deretter tre, og i år skal vi ha to, for vi er redd for at det skal bli oppbrukt.

– Det er over samme lest, det er Husker du-lesten, med innhold som vår generasjon og neste generasjonkan huske.

Erik Håker kommer og viser film og bilder, og mimrer om sin tid i skiløypa.

– Det er ikke bare i skiløypa han Erik var stor, han var stor utenom også, blant annet da han ble intervjuet. Han var rett og slett oppdaling, det er det mange som setter pris. Mange har mye å lære av han Erik; de må snakke oppdaling når de er på radio og tv, der tror jeg vi har litt å lære både eldre og yngre, sier Vognild, og legger til:

«Oss må itj gløm å at oss æ oppdalenga».

Knut Vindal «Rånnåm» kommer, og han har forskjellig program, blant annet en bolk med Vreesvijk.

I tillegg kommer Kåre Simonsen, han spiller bandoneon, og trekkspill.

– Jeg var ikke klar over at han fantes før jeg leste om ham i OPP, han er visst en av de få som spiller akkurat det instrumentet. Det blir interessant, sier Vognild.

Han legger til:

– Vi har et fint program. Vi trenger ikke utom Oppdals grenser, vi har så mange gode aktører i Oppdal, vi kan benytte oss av dem!

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments