Festivalsjef Stein Mellemseter er fornøyd når utstillerne er fornøyd. - Tilbakemeldingene er gode, sier han etter årets festival.
Festivalsjef Stein Mellemseter er fornøyd når utstillerne er fornøyd. - Tilbakemeldingene er gode, sier han etter årets festival.

Festivalgeneralen i Oppdal gir seg:

Festivalgeneralen gir seg

Sist helg koste mange tusen besøkende seg i Oppdal. Nå ønsker festivalgeneralen å gi seg etter 19 år med Fjell- og fårikålfestival i Oppdal.

– 19 år får være nok, sier Stein Mellemseter.

Han har ledet Fjell- og Fårikålfestivalen siden 2000, men ønsker nå å overlate ansvaret til yngre krefter.

– Det er en tid for alt, fortsetter han i en pressemelding.

– Jeg har fått være med å utvikle Oppdals største årlige arrangement og føler meg godt fornøyd med resultatet.

Festivalgeneralen er opptatt av å dele æren med mange medhjelpere som får Fjell- og Fårikålfestivalen til å bli den store høstfesten i Oppdal. Det er et stort apparat i gang hvert år. Bortimot 50 personer jobber i kulissene for at festivalen skal bli vellykket.

Fjell- og Fårikålfestivalen er et samarbeidsprosjekt mellom Oppdal Næringsforening og Oppdal Sau og Geit.

Den etterfulgte Fjellmessa i Oppdal som første gang ble arrangert på 1980-tallet av næringslivet i Oppdal. Det ble etterhvert lagt ned og nye Fjellmessa oppsto i 1998. I 1999 ble temaet ”Hytte – Ferie – Fritid” lansert og i 2004 innledet man samarbeid med Fårikålfestivalen som ble lansert i 2002. Dermed var Fjell- og Fårikålfestivalen født.

Stein Mellemseter har vært med fra Fjellmessa holdt til i idrettshallen i 2000 via telt i sentrum til man nå har endt opp i Oppdal kulturhus.

– Det har vært en fantastisk reise, sier han om et arrangement som han mener bør ha livets rett i mange år framover.

Arrangementet ledes av en styringsgruppe med to representanter fra Oppdal Næringsforening og to fra Oppdal Sau- og Geit.

Dagens styringsgruppe består av Ingrid T. Yttergren, Rune Fjelldal, Aud Marie Bøe og Kjell Jostein Loe. Disse må nå ut å finne en ny prosjektleder.

Stein Mellemseter har forsikret gruppa om at han er villig til å hjelpe den nye prosjektlederen i en overgangsperiode og ønsker at interesserte tar kontakt.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments