Her kommer brukertilgangen på opp.no  20.januar. Vi innfører betalingsløsning.

FLOTT MUSIKK: Robin Morken (snart 15) og Frode Haarstad (litt eldre) spiller på Turisthotellet lørdag kveld.
FLOTT MUSIKK: Robin Morken (snart 15) og Frode Haarstad (litt eldre) spiller på Turisthotellet lørdag kveld.

Har en rekke tv-fjes med på Aftersau:

Aftersau med x-faktor

Robin Morken, kjent som «En festkaramell» fra Norske talenter, og en X-faktor-vinner er med Frode Haarstad på Turisthotellet lørdag.

Trubadur og After Sau- sjef, Frode Haarstad, varter opp med nye, unge talenter på årets høstfest.

– Det er stas med kjendiser, humrer Frode Haarstad. Kristian Raanes, som ble andremann i fjorårets Idol har vært fast inventar Haarstads Neverneverband. Under lørdagens After Sau er gitarist og tidligere X faktor-vinner Hans Bollandsås stand-in for Raanes.

I år slipper han seg løs sammen med den Norske Talenter- aktuelle felespilleren Robin Morken (15) fra Oppdal. Han gikk videre i første runde og venter nå spent på fortsettelsen.

– Jeg spilte med Robin første gang under avslutningen på ungdomsskolen. Jeg stod for lyden, men han trengte en gitarist, forteller Haarstad.

– Ja, jeg spurte Frode, og det ble suksess, sier Morken. Folkemusikeren Morkes trives med et litt annerledes repertoar, for lørdag er temaet som vanlig Oppdal goes coutry.

– Har det blitt et suksess-kriterium å spille sammen med Haarstad?

–Hehe, jeg tror ikke jeg skal kommentere det noe nærmere, svarer trubaduren.

Haarstad sier at det ikke blir sangkonkurranse lørdag, slik det har vært de siste årene når den 12. After Sau går av stabelen.

– Det er mange lokale talenter som vi ønsker å vise frem. Vi får blant annet besøk av en blåserekke fra juniorkorpset. Det blir tøft!

Også lomværingen Arnt Joar Bråten, kjent som Lille Willie fra Stjerner i sikte, tar turen innom Oppdal turisthotell som nå er arena for festen lørdag kveld.

Vennligst Logg inn for å kommentere